Haberler

Site Çevresinde Dolanan Ayı Halkta Panik Yarattı

Güncelleme:

Ankara'nın Beypazarı ilçesine bağlı Karaşar beldesinde bir sitenin yakınlarında yaşayan ayı, semt sakinlerini tedirgin ediyor.

"EVLERİN ARASINDA DOLAŞIRKEN GÖRDÜK"

Kirazyanı semtindeki Villaevleri Sitesi'nde bekçilik yapan Adnan Ekizoğlu, sitelerinin yakınında bir aydır bir ayı ve yavrusunu gördüklerini söyledi. Durumu Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü yetkililerine bildirdiklerini belirten Ekizoğlu, "Dışarı çıkıyoruz ayıyı görüyoruz. Bugün sabah yine ayıyı yanında küçük yavrusu ile sitenin içinde evlerin arasında dolaşırken gördük. Yetkililer gelince hep birlikte ayıyı aradık. Bizi görünce kaçtı, kaçarken yanında yavrusunu göremedik. Yavrusu site yakınlarında olabilir" diye konuştu.

YETKİLİLER: AYI ÜRKÜP BÖLGEDEN AYRILDI

Site sakinleri de ayının evlerin bahçesinde gezmesinden huzursuz olduklarını ve korktuklarını söyledi. Doğa Koruma ve Mili Parklar Müdürlüğü yetkilileri de aramalar sırasında ayının ürküp bölgeden ayrıldığını, yeniden görülmesi durumunda tekrar kendilerine haber verilmesini istedi.Yetkililer, semt sakinlerini dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Kaynak: AA / Güncel

Beypazarı Karaşar Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500

Yorumlar (33)

selam:

hdp meclise girdi ya onun görüntüsü. .

6
11
yanıtYanıtla
cemil ipek:

le sarayın bahçesine koyun :))

11
4
yanıtYanıtla
pasternak:

lan sıgırlar, lütfen ayı ve yavrusunu rahat bırakın, delirtmeyin zavallı ayıyı

12
2
yanıtYanıtla
tarihçimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Aziz Nesin yaşasa buna bir kulp bulurdu.

8
4
yanıtYanıtla
Trabzonlu 61:

Bu ayı Melih Gökçek''e ne kadar benziyor acaba akrabasını

5
5
yanıtYanıtla
SjshMobil-IOS:

Hdp ayisi bu ben hep goruyom ????

8
2
yanıtYanıtla
S.B.:

EEEEH NE VAR BUNDA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . TÜRKİYE DE BUNLARDAN ÇOK VAR. . . . . BU YİNE İYİSİ, SİZ HELE DİYERLERİNE Bİ BAKIN. . . . . . . . !!!

7
2
yanıtYanıtla
HAKKI DAYI:

ayni selanikli köre benziyor,

3
5
yanıtYanıtla
sana baktım ayı gördüm:

Bunlardan bir zarar gelmez, Allah insan görünümlü ayılardan korusun.

6
1
yanıtYanıtla
TIK ,,,,TIK:

yazıktır kimbilir hangi akrabasını ziyarete geldi acaba

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title