Haberler

Beyoğlulu Öğrencilerin Sinema Keyfi

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu’ndaki okullara yaptığı ziyaretlerde öğrencilerin sinema isteğini geri çevirmemişti.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu'ndaki okullara yaptığı ziyaretlerde öğrencilerin sinema isteğini geri çevirmemişti. İhsan Şerif İlkokulu öğrencilerinin de talepleri yerine getirilerek, 3'üncü ve 4'üncü sınıflarında okuyan 900 öğrenci sinemayla buluştu. Öğrenciler hep birlikte "Minyonlar" isimli animasyon filmini izledi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, öğrencilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Başkan Demircan, geçtiğimiz günlerde İhsan Şerif İlkokulu'na yaptığı ziyarette öğrencilerin sinema taleplerine karşı vermiş olduğu sinema sözünü tuttu. İhsan Şerif İlkokulu'nda 3'üncü ve 4'üncü sınıflarında okuyan 900 öğrenci Beyoğlu Belediyesi'nin tahsis ettiği otobüslerle okullarından alınarak Taksim İstiklal Caddesi'nde bulunan Beyoğlu Fitaş Sinemaları'na getirildi. Öğrencilere film gösterimi öncesinde hamburger, patates kızartması ve ayrandan oluşan yiyecek menüsü dağıtıldı. Öğrenciler daha sonra "Minyonlar" isimli animasyon filmini izledi. Sinemaya ilk kez gelen çocukların olduğu öğrenci grubunun mutlulukları gözlerinden okundu.

"SİNEMAYA İLK DEFA GELENLER VAR"

Beyoğlu Belediyesi'nin yaptığı etkinlikle "Minyonlar" filmini izlemeye getirilen çocuklar çok mutlu olduklarını söyleyerek, "Minyonlar filmini izlemeye geldik, başkanımızı çok seviyoruz. Başkanımızı tekrar okulumuzu ziyaret etmesini bekliyoruz" dediler.

Sınıf Annesi Yasemin Özel ise böyle bir etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Beyoğlu Belediye Başkanımız Ahmet Misbah Demircan okulumuza gelince çocuklar çok sevindiler. Başkanımıza isteklerini söylediler ve Belediye başkanımız isteklerini yerine getirdi. Bu çocuklar arasından sinemaya daha önce gelmiş olanlar olduğu gibi ilk defa gelenler de var. Bu onlar açısından o kadar mutlu eden bir şey oldu ki başkanımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Misbah Demircan Beyoğlu Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title