Haberler

Beyoğlu Sokakları Dezenfekte Edildi

Güncelleme:

Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri 2743 personel ve 377 araçla sokakları temizleyerek dezenfekte etti.


Kurban Bayramı'nda kirlenen sokaklarda hijyeni sağlamak için yoğun bir şekilde çalışmalar yürüten Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bayram boyunca 2743 personel ve 377 araçla 45 mahallede, ana arter ve sokaklarda dezenfekte çalışmaları yaptı. Yüksek basınçlı ve sıcak buharlı yıkama araçlarıyla sokakları ve tüm kurban satış ve kesim yerlerini ilaçlayan, yıkayan, temizlik ve kireçleme çalışmaları yapan ekipler, vatandaşların Kurban Bayramı'nı ve sonrasını huzurlu bir şekilde geçirmesini sağladı.

Kurban satış yerleri de temizlendi

Hijyen sağlamak amacıyla ekiplerin gün boyu çalıştığı bölgelerde süpürge makinesi, yüksek basınçlı yol yıkama aracı ve sıcak buharlı yıkama aracı temizlik yapıldı. Kurban satış yerlerini de ihmal etmeyen Beyoğlu Belediyesi ekipleri, biriken tonlarca gübre ve sakatatı da İstanbul Büyükşehir Belediyesi depolama sahasına nakletti. Bu gübre ve sakatatlar, gübre tesislerinde işlenerek park ve bahçe düzenlemelerinde kullanılacak.

Demircan, "Vatandaşların sağlığı çok önemli"

Kurban Bayramı'nda hijyene çok dikkat ettiklerini söyleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Tonlarca dezenfektan ilaç ve deterjan kullandık. İlçede bulunan 45 mahalle ve 2018 sokakta bayram boyunca süpürme, yıkama, çöp toplama ve temizleme işlemlerini günde 3 vardiya şeklinde sürdürdük, vatandaşlarımızın sağlığı çok önemli, sokak ve caddelerin hijyenini sağlıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Misbah Demircan Beyoğlu Belediyesi Kurban Bayramı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title