Haberler

Beyoğlu'nun Geleceğini Çocuklar İçin İnşa Ediyoruz

Güncelleme:

Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi'nin 2013 yılı başında "Gençlik Merkezi'ne Kefken Aşısı" sloganı ile başlattığı Kış Okulu, 11. dönem öğrencilerini coşkulu bir program ile mezun etti.

Beyoğlu'nda bulunan Kasımpaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi ile Beyoğlu Ticaret Meslek Lisesi'nde öğrenim gören yaklaşık 60 genç yapmış oldukları gösteriler ile izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Her dönem farklı okullardan gelen öğrenciler, profesyonel eğitmenlerin eşliğinde almış oldukları kısa süreli eğitimler ile Beyoğlu'nun geleceğini kültür ve sanatla şekillendirmeye devam ediyor.

Beyoğlu Belediyesi 11 yıldır Kefken Çevre ve Yaz Kampı'nda; 55 bin'e yakın gence çalışma disiplini kazandıran, sosyalleşmelerine ve kişisel yetkinliklerini geliştirmelerine olanak tanıyan eğitim modelini, Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi'nde de sürdürüyor. Beyoğlu'nda yaşayan ilköğretim ve liselerde eğitim gören Beyoğlulu çocuklar bir ay boyunca gençlik merkezinde tiyatro, halk oyunları, koro ve resim dalında eğitimler alıyor.

HER ŞEYİ ÇOCUKLARDAN VE GENÇLERDEN YANA KULLANACAĞIM

Her defasında çocukların geleceği için çalıştıklarını belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan; "Beyoğlu'nun geleceğini çocuklar için inşa ediyoruz." diyerek, "Müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte geleceğe stratejik olarak bakmak zorundayız. Çünkü onlar Beyoğlu'nun geleceğidir. Belediye başkanı olduğum sürece her şeyi çocuklardan ve gençlerden yana kullanacağım" dedi.

GENÇLİK MERKEZİNDE, VAN YÖRESİNE AİT HALK OYUNU COŞKUSU

Gençlik Merkezi'ne Kefken Aşısı 11. dönem kapanış programında örgenciler birbirinden güzel Türk sanat ve Halk müziğinden örnekler sunarak başladı. Sunuculuğunu da öğrencilerin yaptığı programda sahne alan ve yetenekleri ile göz dolduran tiyatro öğrencileri, kısa sürede hazırladıkları "Kaza" ve "Yiyememekteyiz" isimli skeçleri ile salonu dolduran izleyicileri neşelendirdi. Davul ve zurna eşliğinde Van yöresine özgü halk oyunu oynayan öğrencilere izleyenler de eşlik etti. Gençlik Merkezi'ne Kefken Aşısı 11. Dönem Kapanış Programı, renkli anlara şahit olurken Modern Halk Dansı öğrencilerinin Beyoğlu'nun güne uyanışını canlandırdıkları dans performansı ile son buldu.
Beyoğlulu gençlerin haftalardır verdikleri emeğin karşılığı olan geceye, Beyoğlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Yasin Balcı, okul idarecileri, öğretmenler, aileler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beyoğlu Belediyesi Kasımpaşa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title