Haberler

Beyoğlu'ndaki Terör Saldırısı

Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında yaralanan 7'si ağır 36 kişinin tedavileri çeşitli hastanelerde sürüyor.

Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında yaralanan 7'si ağır 36 kişinin tedavileri çeşitli hastanelerde sürüyor.

İstiklal Caddesi'nde Beyoğlu Kaymakamlığı önünde canlı bomba saldırısının ardından yaralananlar, çevre hastanelere kaldırıldı. Yaralıların 17'si Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, 7'si Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, 2'si İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesinde, 1'i Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, 3'ü Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, 3'ü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, 2'si İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesinde, 1'i Eyüp Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Yaralılardan 12'sinin yabancı uyruklu olduğu öğrenildi.

Sağlık Bakanı Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelerek, yaralıların durumu hakkında bilgi aldı.

Öğütken, hastaneden ayrılırken gazetecilere yaptığı açıklamada, "Tüm milletimize geçmiş olsun. Haseki'deki arkadaşları ziyaret ettik. Çok şükür iyi durumdalar. Gerekli müdahaleler yapıldı. Şu anda iyileşmelerini bekliyoruz." diye konuştu.

Saldırının ardından hastaneye kaldırılan İsrail uyruklu bir yaralının müdahalelere rağmen kurtarılamadığını belirten Öğütken, "Baş sağlığı diliyoruz. Terör, terör, terör." dedi.

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş de Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki yaralıları ziyaret etti.

Başaran ailesinin durumu iyi

Bu arada, yaralılar arasındaki Çilem Başaran ile 2,5 yaşındaki kızı Asya ve 7 yaşındaki kızı Elçin Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, baba Turgut Başaran da Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi görüyor.

Hastanede bekleyen Başaran ailesinin yakınları, ameliyat edilen Asya ile kardeşi, anne ve babasının durumlarının iyi olduğunu belirtti.

Başaran ailesinin gezmek için Adana'dan İstanbul'a geldiği öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

İstiklal Caddesi Hamidiye Beyoğlu Şişli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title