Haberler

Beyoğlu'nda Trafik Kazası: 1 Yaralı

Beyoğlu'nda bir sürücü, evinin bulunduğu siteye gireceği sırada önündeki şahsı fark edemeyerek ezdi. Başına aldığı darbeyle ağır yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 21.00 sıralarında Beyoğlu Kaptanpaşa Mahallesi Halit Ziya Türkkan Sokak'ta bulunan bir sitenin girişinde meydana geldi. İddiaya göre, 34 HU31 97 plakalı otomobilin sürücüsü Hüseyin S., kiraladığı aracıyla evinin bulunduğu siteye doğru yol aldı. Hüseyin S. tam siteden içeriye giriş yapacağı sırada, önünden geçen Şükrü Kıvrak'ı (46) fark edemeyerek ezdi. Kıvrak'ı ezdiğini fark etmeyen sürücü, bir süre daha ilerledikten sonra sitenin nizamiyesindeki güvenlik görevlileri tarafından fark edildi. Bunun üzerine aracını durduran sürücü, aracın altında birinin olduğunu gördü. Daha sonra Hüseyin S. durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Kıvrak'ı aracın altından çıkartıp, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına aldı.

Kazanın ardından polis ekipleri, sitenin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Daha sonra olay yeri inceleme ekipleri de, kazanın olduğu bölümde bir süre inceleme yaptı.

Olayı gören Berat Bozan, "Araç yukarıdan aşağıya doğru geliyor. Adam da karşıya geçerken aracın altına kalıyor. Fark etmeyerek sitenin önüne doğru sürüklüyor. Burada farkına varabiliyor. Ambulans geldi adamı hastaneye götürdüler. Durumu kritik diyorlar" dedi.

Başından ezilen Kıvrak'ın yoğun bakıma alındığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beyoğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title