Haberler

Beyoğlu'nda Sünnet Şöleni Coşkusu Yaşandı

Beyoğlu Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu Sünnet Şöleni'nde 530 çocuk erkekliğe ilk adımı atmadan önce doyasıya eğlendi. Kasımpaşa Parkı'nda düzenlenen sünnet şöleninde konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Makam mevki sahibi olabilirsin olmayabilirsin, paran-pulun olur, olmayabilir ama evladın var ve ona hizmet ediyorsan insanlığa hizmet ediyorsun demektir" dedi.

Beyoğlu Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlediği "23'üncü Sünnet Şöleni" Kasımpaşa Sahil'de gerçekleştirildi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın da katıldığı şölende, 530 çocuk sünnet öncesi Nasrettin Hoca canlandırması ile Karagöz Hacivat, Akrobasi, ilizyon ve kukla gösterisiyle doyasıya eğlendi. Şölen kapsamında sünnet olmak için kayıt yaptıran çocuklara pelerin, pantolon, ayakkabı, şapka, asa olmak üzere bütün kıyafetleri ve hastane masrafları Beyoğlu Belediyesi tarafından karşılandı. Sünnet şöleni sonrası Beyoğlu Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nden dağıtılan sıralar ile 530 çocuğun bir hafta içerisinde Kağıthane Devlet Hastanesi'nde sünnet ettirileceği öğrenildi.

"ÇOCUKLARIMIZ ALLAH'IN BİZE EMANETİDİR"

Başkan Ahmet Misbah Demircan, anne babaların hayat tecrübelerini çocuklarına aktararak hem ailelerinin hem de devletin gelişimine katkı sağladıklarını belirterek, "Onlar sizin evlatlarınız ama Allahın bizlere verdiği nimetler, emanetlerdir. İnsanoğluna hizmet ediyoruz biz. Onları sahipleniyoruz. Makam mevki sahibi olabilirsin, olmayabilirsin, paran pulun olmayabilir ama evladın var ve ona hizmet ediyorsan insanlığa hizmet ediyorsun demektir" dedi.

"BÜTÜN HİZMETLERİMİZİ AİLE ÜZERİNE KURGULUYORUZ"

Başkan Demircan, "Biz de belediye olarak bu pikniğimiz için bu çocuk sevgisi muhabbeti toplumumuzda var olduğu için biz de bütün hizmetlerimizi aile üzerine kurguluyoruz, çocuk üzerine kurguluyoruz. Onlara anaokulları, Semt Konakları, kütüphaneler, Kefken kampı, okullarda bakımlar onarımlar, parklar bahçeler yaptık. Beyoğlu'nda ailelerimize elimizi uzatmışız, çocuklarımızla kucaklaşmışız. Olanaklarımızın önemli bir bölümünü ailenin ihtiyaçlarına tahsis ettik" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Misbah Demircan Beyoğlu Belediyesi Kasımpaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title