Haberler

Beyoğlu'nda Sigarayı Bırakma Seminerlerine Yoğun İlgi

Beyoğlu Belediyesi, Yeşilay Beyoğlu Şubesi ile birlikte, birçok hastalığın tetikleyicisi olan sigaraya karşı bilinçlendirme seminerleri düzenledi.

Beyoğlu Belediyesi, Yeşilay Beyoğlu Şubesi ile birlikte, birçok hastalığın tetikleyicisi olan sigaraya karşı bilinçlendirme seminerleri düzenledi. On bir farklı semt konağında yapılan seminerlerde sigaranın insan vücuduna zararları ve bırakmak için yapılması gerekenler anlatıldı.

Beyoğlu Belediyesi,  hayata geçirdiği dev projelerin yanı sıra semt konaklarında verdiği bilgilendirici seminerlerle de vatandaşların hayatına dokunmaya devam ediyor. Beyoğlu Belediyesi, Yeşilay Beyoğlu Şubesi ile birlikte, birçok hastalığın tetikleyicisi olan sigaraya karşı vatandaşları bilinçlendirmek için 'Sigara sizi bırakmadan' isimli seminerler düzenledi.  Kadımehmet,Fetihtepe,Bademlik, Hacıahmet, Okmeydanı, Yenişehir, Örnektepe,Aynalıkavak, Çıksalın, Dolapdere ve Tophane Semt Konaklarında verilen seminerlerde, Yeşilay Beyoğlu Şubesi kurucusu Dr. Muhittin Özkan, sigaranın insan vücuduna verdiği zararları ve sigarayı bırakmak için yapılması gerekenleri anlattı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği seminerler beş hafta sürdü.

"SİGARANIN ZARARLARINI ANLATMAK İÇİN BU HİZMETE BAŞLADIK"

'Sigara sizi bırakmadan' seminerlerine konuşmacı olarak katılan Yeşilay Beyoğlu Şubesi kurucusu ve Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Muhittin Özkan, Beyoğlu teşkilatı olarak Yeşilay Beyoğlu şubesini kurduklarını ifade ederek, "Kansere yakalanmanın birçok sebebi var. Bunların en önemli sebeplerinden biri sigara. Biz de sigaranın zararlarını topluma anlatarak bu hizmete başladık. Beyoğlu Belediyesi de semt konaklarının kapılarını bize açarak çok yardımcı oldu, sağ olsunlar. Beyoğlu'ndaki semt konaklarının her Perşembe bu tür etkinlikler yapıyoruz" dedi.

"SEMT KONAKLARI HALKIMIZIN HAYATLARININ BİR PARÇASI OLDU"

Beyoğlu Belediyesi'nin destekleriyle semt konaklarında seminerler düzenlediklerini belirten Yeşilay Beyoğlu Şube Başkanı Mehmet Erdoğan, "14 tane semt konağı var ve biz 11'inde bu programları yapıyoruz. Bayanlardan çok büyük ilgi gördük. Semt konaklarımızda çok değerli faaliyetler yapılmakta. Binlerce vatandaşımız buradan sertifikalar aldı. Bu anlamda bayanların çok faydalandığı yerler. Semt konakları halkımızın hayatlarının parçası oldu artık. Biz de sigarayı bırakma seminerleriyle vatandaşların mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürdürmelerine yardımcı olmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

"ÇOK İYİ VE ÇOK FAYDALI BİR PROJE"

Bu tür organizasyonlar içi semt konaklarını açan ve her türlü desteği esirgemeyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'a teşekkür eden Beyoğlu Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Turan Topal da, "Bu tür programların toplumda daha da yaygınlaşmasını temenni ediyorum. Çünkü insanların bu konuda bilgi birikimleri yok. Çok iyi ve çok faydalı bir proje. Bu projeyi destekliyorum. Üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza tek bir tavsiyem sigara içiyorsanız bırakın içmiyorsanız içilen ortamlara girmeyin" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beyoğlu Belediyesi Yenişehir Okmeydanı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title