Haberler

Beyoğlu'nda Restoran Sahibini Öldüren Zanlı, Kız Arkadaşıyla Buluşunca Yakalandı

İstanbul Beyoğlu'nda 11 Eylül'de restoran sahibi Kemal Saran'ı öldürdüğü ve bir çalışanını da yaraladığı iddiasıyla aranan firari zanlı Aydın T., kendisiyle görüşmek için Aydın'a gelen kız arkadaşıyla buluşunca yakalandı.

11 Eylül'de Sütlüce Mahallesi Karaağaç Caddesi'ndeki bir restorana müşteri olarak gelen Aydın T. ile restoran çalışanları arasında hesap yüzünden tartışma yaşanmıştı. Restoran sahibi Kemal Saran ile tartışan Aydın T.'nin çağırması üzerine restorana otomobiliyle gelen oğlu Anıl Uğur T. ve arkadaşları iş yerine silahla ateş açmıştı. Restoran sahibi Kemal Saran başından, bir çalışanı da kolundan vurulmuş, ağır yaralanan Kemal Saran, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmişti. Cinayet zanlılarından Anıl Uğur T. ile kardeşi Akın T., 16 Kasım tarihinde bir cenazeye katılmak üzere İstanbul'a giriş yaparken gözaltına alınmıştı.

Cinayet zanlısı Aydın T.'nin yakalanması için yurt genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında, 17 Kasım 2016 günü Aydın T.'nin kız arkadaşı Ş.S.'nin zanlıyla görüşmek üzere İstanbul'dan Didim otobüsüne bindiği tespit edildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin Ş.S.'nin A.T. ile buluşabileceğini bildirilmesi üzerine takibe başlayan polis ekipleri, aynı gün saat 09.00'da otobüsten inen Ş.S.'yi otogara yakın bir yerde Aydın T. ile buluştukları sırada zanlı ile birlikte yakaladı. İfadeleri alınan Aydın T. ve kız arkadaşı Ş.S. sorgulanmak üzere İstanbul'a gönderildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karaağaç Beyoğlu Eylül Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title