Haberler

Beyoğlu'nda Okullar Eğitime Pırıl Pırıl Başlıyor

Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde ilçedeki bütün okulların temizlik, bakım ve onarımını gerçekleştirdi.

Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde ilçedeki bütün okulların temizlik, bakım ve onarımını gerçekleştirdi. Eğitime hazır hale gelen okullar, ilk ders zilinin çalmasını bekliyor.

Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı'nın başlamasına sayılı günler kala, ilçedeki bütün okulları eğitime hazır hale getirdi. Öğrencilerin daha iyi ve daha sağlıklı koşullarda eğitim almalarını sağlamak amacıyla her yıl ve her dönem gerçekleştirilen genel temizlikler kapsamında ekipler, önce bütün okulların bahçesini tazyikli su ile temizledi. Daha sonra okulun içine geçen ekipler, özel ilaçlanmış suyla; duvarları, yerleri ve sıraları başta olmak üzere okulları baştan aşağı temizledi. Sınıfların temizliğini bitiren ekipler, son olarak okulun tuvaletlerini ilaçlı suyla temizleyerek Beyoğlu'ndaki bütün okulları pırıl pırıl hale getirdi.

"ÇOCUKLARIMIZ SAĞLIKLI ORTAMDA OKUMALI"

Yeni eğitim ve öğretim yılının öğrencilere, ailelerine ve eğitim camiasına başarılar getirmesini dileyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, şunları söyledi:

"Çocuklarımız eğitimlerini sağlıklı bir şekilde yapması için bütün gayretimizle çalışıyoruz. Şimdi de başta okulların içi olmak üzere çevresinde de temizliklerimizi ve ilaçlamalarımızı gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımız her zaman daha sağlıklı ortamda eğitimlerine devam edecekler."

Öte yandan, okullardaki hijyenin devam etmesi için Beyoğlu Belediyesi, hafta içi sabah 07.00'dan akşam 18.00'a kadar okullarda temizlik ekipleri görevlendiriyor. Böylece öğrencilerin sağlıklı bir ortamda, sağlıklı eğitim almaları sağlanıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beyoğlu Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title