Haberler

Beyoğlu'nda İki Ayrı Motosiklet Kazası 2 Yaralı

Yağmurun etkisini artırması kazaları da beraberinde getirdi.

Haber-kamera Hasan YILDIRIM İSTANBUL DHA

Yağmurun etkisini artırması kazaları da beraberinde getirdi. Beyoğlu Fındıklı'da iki ayrı motosiklet kazası meydana geldi. Kazalarda iki kişi yaralandı. İlk kaza, saat 16.30 sıralarında Mimar Sinan Üniversitesi önünde yaşandı. İddiaya göre kaza şöyle gelişti; Kerem Çınar'ın kullandığı 34 JU 6447 plakalı motosiklet trafik sıkışıklığı nedeniyle Fındıklı'da tramvay yoluna girdi. Bir süre raylarda ilerleyen sürücü yağmur nedeniyle motorunun direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Kazada motosikletin arkasında bulunan Elif Özeler yola savruldu. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Yaralı Özeler ambulans ile Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı kızın vücudunda kırıklar olduğu öğrenildi.

ART ARDA KAZA

Yaralı ambulans ile hastaneye giderken 100 metre ileride ikinci bir kaza meydana geldi. Şükrü Fatih Kızmaz'ın kullandığı 34 DM 7039 plakalı motosiklet Fındıklı'da yolun karşısına geçmeye çalışan Okan Bilmiş'e çarptı. Kaza nedeniyle Okan Bilmiş yaralandı. Olay yerine ambulans çağrıldı. Bu sıra yakınlardaki bir klinikten doktor ve hemşire gelerek yaralıya ilk müdahalede bulundu. Üşümemesi için üzerine battaniye örtülen yaralı ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

TRAMVAY SEFERLERİ AKSADI

Kaza nedeniyle tramvay durdu. Beklemekten sıkılan yolcular aşağıya indi. Yaklaşık 30 dakika kapalı kalan tramvay yolu yaralının hastaneye kaldırılmasıyla normale döndü. Polisin kazalarla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fındıklı Beyoğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title