Haberler

Beyoğlu'nda "Huzur" Toplantısı

İlçe Emniyet Müdürü Ünal Altıner: "Dünyanın en güvenli şehri İstanbul'dur"

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürü Ünal Altıner, Taksim'in, Türkiye ve dünyanın kalbi olduğunu belirterek, "Dünyanın en güvenli şehri İstanbul'dur" dedi.

Park Bosphorus İstanbul Otel'de düzenlenen toplantıya Beyoğlu Kaymakamı Osman Ekşi, İlçe Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile emniyet personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantıda, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerin gerçekleştirdiği uyuşturucuya yönelik operasyon videoları gösterildi.

Altıner, Taksim ve İstiklal Caddesi'nin kentin turizm merkezi olduğunu anlatarak, "Biz burayı dünyanın önemli ticaret ve turizm merkezi olarak görüyoruz. Dünyadaki 25-30 megapolün suç istatistiklerini biliyorum. Dünyanın en güvenli şehri İstanbul'dur. Bunu size çok net söylüyorum. Paris, Berlin, New York ve Los Angeles'ın suç oranlarını çıkarttıklarında, karşınıza korkunç şeyler çıkıyor. Biz bu noktada gerçekten Beyoğlu, İstanbul ve Türkiye olarak da çok iyi bir yerdeyiz" dedi.

Toplumsal olaylarda ilçede alınan güvenlik önlemlerine değinen Altıner, "Bu konuda anlayışımız herkesin inancına, düşüncesine, fikrine ve protestosuna, şiddet içermediği müddetce sonuna kadar saygılıyız. En ufak bir saygısızlığımız yoktur. Ancak başkalarının dükkanını, bankasını, camını ve çerçevesine kırmaya da müsaade etmeyeceğiz" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: AA / Yerel

İstanbul Beyoğlu Türkiye Taksim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title