Haberler

Beyoğlu'nda Hem Muhtarların Hem De Vatandaşların İşi Hızlandı

Güncelleme:

Son teknolojik bilgisayarlar ile vatandaşlara daha iyi hizmet verecek olan muhtarlar, "Bilgisayarlarımızla birlikte hem bizim hem de vatandaşlarımızın işleri hızlandı" dedi.

Beyoğlu'ndaki mahalle muhtarları 3 ayda bir gerçekleştirilen 'Muhtarlar Toplantısı' nda Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'dan hizmetlerini daha hızlı yapabilmek için bilgisayarlarının yenilenmesi talebinde bulunmuşlardı. Bu talepleri dikkate alan Başkan Demircan, ilçedeki 45 mahalle muhtarlarının bilgisayarlarını yeniledi. Hafta içinde teker teker her mahalle muhtarlarına teslim edilen yeni bilgisayarlar eskisiyle değiştirildi.

MUHTARLAR BAŞKAN DEMİRCAN'A TEŞEKKÜR ETTİLER

Üç buçuk yıldır Yahyakahya Mahalle Muhtarı olarak görev yapan Ömer Avcu, mahalle muhtarları toplantısında muhtarların bilgisayarlarının yenilenmesi konusunda istekte bulunduklarını bunun üzerine o hafta bilgisayarları yenilediğini hatırlattı. Teknolojinin çok geliştiği çağda eski bilgisayarlarla işlem yaptıklarını söyleyen muhtar Avcu, "Yaklaşık 7 yıldır aynı bilgisayarı kullandık. Vatandaşımız buraya gelip teknolojik anlamda sıkıntı yaşıyordu. Şimdi çözüm noktası oldu. Bilgisayarlarımızla birlikte hem bizim hem de vatandaşlarımızın işleri hızlandı" dedi.

Mahalledeki vatandaşların daha hızlı hizmet alabilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Çatma Mescit Mahalle Muhtarı Kadir Güven, "13 senedir bu mahallede muhtarım. Birçok bilgisayar değiştirdim. Teknik bir alet olduğu için zamanla yavaşlayabiliyor, programlar değişebiliyor. Bu yüzden vatandaşlarımızın da işi de buna bağlı olduğu için onlar da yavaşlayabiliyor. Bunu başkanımıza söyledik, sağ olsun hemen değiştirdi. Şimdi inşallah daha hızlı hizmet vereceğiz" diye konuştu.

Evliya Çelebi Mahalle Muhtarı Naim Yıldırım ise diğer muhtarlar gibi yeni bilgisayarlardan memnun olduklarını dile getirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Misbah Demircan Beyoğlu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title