Haberler

Beyoğlu'nda Çocuklar Yazı Sporla Geçiriyor

Beyoğlu Belediyesi'nin, Beyoğlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte her yaz düzenlediği Yaz Spor Okulları için kayıtlar başladı. Beyoğlu'nda karnelerini alan 7-14 yaş arası çocuklar uzman eğitmenler eşliğinde okçuluktan yüzmeye; atletizmden futbola kadar pek çok branşta yaz aylarını sporla geçirecek.

Beyoğlu Belediyesi'nin çocuk ve gençlere sağlıklı yaşama kültürünü aşılamak, yaz tatillerini verimli ve aktif geçirmelerini sağlamak için her yaz düzenlediği Yaz Spor Okulları, kayıtları başladı. Beyoğlu Belediyesi Yaz Spor Okulları'na katılmak isteyen öğrenciler, başvuru formlarını Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi'nden, ilkokul ve ortaokul müdürlüklerinden temin edebilirler.

ATLETİZMDEN OKÇULUĞA DOKUZ FARKLI BRANŞ

7 - 14 yaş aralığındaki çocuklara sporu sevdirmek, bedensel ve zihinsel gelişimlerine destek olmak için açılan Yaz Spor Okulları'nda, yelken, futbol, basketbol, voleybol ve yüzme branşlarının yanı sıra bu yıl atletizm, masa tenisi, savunma sporları ve okçuluk dersleri de verilecek. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın çocuklara hediyesi olan Yaz Spor Okulları tamamen ücretsiz olup tüm aktiviteler uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek.

Branşlara göre eğitimlerin verileceği yerler ise şöyle; Basketbol - Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi Spor Salonu,Kaptanpaşa İmam Hatip Orta Okulu Basketbol Sahası, Cinderesi Parkı, Voleybol - Kaptanpaşa İmam Hatip Orta Okulu Voleybol Sahası, Yelken - Beyoğlu Belediyesi Hasköy Yelken Kulübü, Futbol - Beyoğlu Belediyesi'ne ait Sütlüce, Piyalepaşa, Cinderesi Parkı ve Kadımehmet Semt Konağı Halı Sahası. Yüzme Okulu - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şişhane Kapalı Yüzme Havuzu, Savunma Sporları - Beyoğlu Belediyesi'ne ait Aynalıkavak ve Hacıahmet Semt Konakları, Okçuluk - Sütlüce Spor Tesisleri, Atletizim: Cinderesi Parkı. Masa Tenisi: Kaptanpaşa İmam Hatip Orta Okulu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beyoğlu Belediyesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title