Haberler

Beyoğlu'nda Cephanelik Çıkan Evde Yakalanan Şüpheli Tutuklandı

* Beyoğlu'nda cephaneliği andıracak kadar çok silahın çıktığı evde gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

* Beyoğlu'nda cephaneliği andıracak kadar çok silahın çıktığı evde gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. Söz konusu evde yapılan aramada 5 kaleşnikof, 1 Thomson marka otomatik tabanca, 1 Uzi, değişik markalarda da 3 otomatik tabanca ile çok sayılı mermi bulunmuştu.

Haber / Kamera: Çağatay KENARLI / İstanbul DHA

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 20 Kasım Cuma günü Beyoğlu Piripaşa Mahallesi Göktuğ Sokak'ta bir evde çeşitli silahlar olduğu yönündeki bir ihbarı değerlendirerek operasyon düzenledi. Organize Şube Müdürlüğü ekipleri baskın yaptığı evde cephanelik ile karşılaştı. Operasyon kapsamında M.H. isimli bir şüpheli gözaltına alındı. Evde yapılan aramada polis ekipleri, 5 kaleşnikof, 1 Thomson marka otomatik tabanca, 1 Uzi ve değişik markalarda da 3 otomatik tabanca, 10 kaleşnikof şarjörü ve otomatik silahlara ait şarjörler ile çok sayıda değişik marka ve çaplarda mermi ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheli M.H. çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Polis olayı terör bağlantısı dahil çok yönlü araştırmayı sürdürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Beyoğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title