Haberler

Beyoğlu'nda Buz Pisti Açıldı

Beyoğlu Belediyesi tarafından Kasımpaşa sahiline buz pisti açıldı.

Beyoğlu Belediyesi tarafından Kasımpaşa sahiline buz pisti açıldı.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, açılışta yaptığı konuşmada çocukların ülkenin geleceği olduğunu ve onlara yatırım yapmaya devam ettiklerini belirterek, "Çocuklar için herkes çalışıyor. Burada bu mesele basit bir spor gibi duruyor olsa da kazanımları aslında daha fazla. Burada kazanılan en güzel kazanım spor. " dedi.

Demircan, bugün ülkenin gündeminde obezite olduğunu dile getirerek, şöyle devam etti:

" Türkiye'de yanlış beslenmeden dolayı 3 kişiden biri ileride kalp, şeker hastası oluyor. Anne ve babalar, çocuğun beslenme alışkanlığının başlayacağı yaş bu yaşlardır. Hatta 6 yaşına kadar nasıl beslenmeyi öğretirseniz öyle devam ediyormuş. Türkiye'de şu anda ortalama ömür 78. Gelecekte bu yavrular 95 yaşına kadar yaşayacak. Kaliteli bir ömür için çocuklara bu yaşta spor yapmayı, doğru beslenmeyi öğretmek bizim hedefimiz. Toplum bugün sağlıklı bir beden ve doğru beslenmenin ne olduğunu öğrenmek istiyor. Burada yapılan buz pateni işini 7 yıldır yapıyoruz. Çocuklar burada buz pateni yapıyor, ocak şubat mart aylarında. Ondan sonraki zamanlar da başka şeyler yapıyoruz."

Konuşmaların ardından Demircan ve protokol açılış kurdelesini keserek buz pistini açtı. Pars Spor Okullarına ait buz hokeyi takımı da açılışta bir gösteri maçı düzenledi.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Misbah Demircan Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title