Haberler

Beyoğlu'nda Bir Kişinin Başına Taş Düşmesi Sonucu Yaralanması

Beyoğlu Belediyesi: "Vatandaşımızın yaralanmasının ardından belediye ekiplerimiz restorasyonu süren binada incelemelerde bulunmuş ve mülk sahibi firmanın mevcut platforma yeniden bir platform...

Beyoğlu Belediyesi, İstiklal Caddesi'nde restorasyonu süren binadan düşen taş parçasının, bir kişinin yaralanmasına yol açmasıyla ilgili soruşturma başlatıldığını, sonuçlarının da kamuoyuyla paylaşılacağını bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, her gün yaklaşık 2 milyon insanın ziyaret ettiği İstiklal Caddesi'nde de pek çok tarihi binanın restore edildiği ve yeniden kullanıma açıldığı, ancak zaman zaman istenmeyen kazaların meydana geldiği belirtildi.

Geçen hafta İstiklal Caddesi'ndeki tarihi Hasanbey Apartmanı'nda sürdürülen restorasyon inşaatından düşen bir taş parçasının, İsmail Keskin'in yaralanmasına neden olduğu hatırlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Cephesi korunaklı bir iskele ile kapatılan binada iskele altına oturan İsmail Keskin'in kafasına düşen taş parçasının, zemin kat ve birinci kat arasında kurulan güvenlik platformunda meydana gelen bir açıklıktan düştüğü tespit edilmiştir. Kafasına düşen taşla yaralanan Keskin, hastaneye kaldırılmış ve hayati bir tehlike olmadığı belirlenmiştir. Bir süre hastanede kontrol altına alınan Keskin'e gereken tıbbi müdahale yapılmıştır.

Kazanın meydana geldiği binanın mülk sahibine restorasyon inşaatı ruhsatı 18 Kasım 2011 tarihinde verilmiştir. Söz konusu binaya ayrıca 31 Temmuz 2013 tarih ve 04-30 no ile tadilat ruhsatı düzenlenmiştir. Vatandaşımızın yaralanmasının ardından belediye ekiplerimiz restorasyonu süren binada incelemelerde bulunmuş ve mülk sahibi firmanın mevcut platforma yeniden bir platform daha eklediği görülmüştür. Konuyla ilgili soruşturma başlatılmış olup, sonuçları kamuoyuyla paylaşılacaktır." - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Beyoğlu Belediyesi İstiklal Caddesi İsmail Keskin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title