Haberler

Beyoğlu'nda Bilinçli Aileler Sertifikalarını Aldı

Beyoğlu’nda aileleri çocuğun iyilik halini gözeterek bilinçlendirmek amacıyla hayata geçirilen ‘Bilinçli Aile Sağlıklı Nesiller Projesi’nin yeni dönem eğitimleri tamamlandı.

Beyoğlu'nda aileleri çocuğun iyilik halini gözeterek bilinçlendirmek amacıyla hayata geçirilen 'Bilinçli Aile Sağlıklı Nesiller Projesi'nin yeni dönem eğitimleri tamamlandı. Proje kapsamında düzenlenen 'anne olmak', 'baba olmak' ve 'anne çocuk oyun grubu' programlarına katılarak eğitimlerini tamamlayan velilere Aynalıkavak Semt Konağında gerçekleştirilen törenle sertifikaları takdim edildi.

Bernard Van Leer Vakfı'nın finansal desteğiyle Beyoğlu Belediyesi ve Kültür Kenti Vakfı ortaklığında hayata geçirilen 'Bilinçli Aile Sağlıklı Nesiller Projesi'nin Ocak ayında başlayan ikinci etap programları, Aynalıkavak Semt Konağında gerçekleştirilen sertifika töreniyle tamamlandı. Beyoğlu'nda aileleri bilinçlendirmek amacıyla hayata geçirilen programda, 0-8 yaş grubu çocukların anne ve babalarının katılım gösterdikleri 'Anne Olmak', 'Baba Olmak' ve 'Anne Çocuk Oyun Grubu' programlarına katılarak eğitimlerini tamamlayan velilere sertifikaları takdim edildi. İftar yemeğiyle başlayan programa, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve eşi Ferda Demircan da katıldı.

EBEVEYNLER ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE HEM ÖĞRENDİ HEM EĞLENDİ

Medyanın çocuklar üzerindeki etkisi, aile sınırları, çocukluk döneminde depresyon ve aile olmanın önemi gibi konuların yer aldığı 'Anne Olmak' programı 16 hafta sürdü. Programa katılım gösteren anneler aile ve çocuklarıyla kurdukları iletişimlerini güçlendirdiler. Babalar ise 8 hafta süren 'Baba Olmak' programı süresince çocuklarıyla gerçekleştirdikleri farklı aktiviteler ve grup çalışmalarıyla aile ve çocuklarıyla daha kaliteli zaman geçirmenin yollarını keşfettiler. Anne Çocuk Oyun Grubu çalışmalarıyla da anneler, çocuklarıyla gerçekleştirdikleri yeni oyun kavramlarıyla çocuklarının kişilik ve karakterlerini nasıl zenginleştirebileceklerini öğrendiler.

"HER ŞEYİN BAŞI EĞİTİMDİR"

İftar yemeğinin ardından gerçekleştirilen törende katılımcılar sertifikalarını Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın eşi Ferda Demircan ve projenin programlarında görev alan uzmanların elinden aldılar. Törende kısa bir konuşma yapan Başkan Demircan, "İyi bir sezon oldu, hocalarımızda bunu söylüyor. İnşallah faydalı olmuştur. Sonuçta her şeyin başı eğitimdir" dedi.

Edindikleri deneyim ve bilgilerle mutlu bir dönemi kapatan katılımcılar, bu ve benzeri projelerin devam etmesini istediler. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Misbah Demircan Beyoğlu Belediyesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title