Haberler

Beyoğlu'nda Bankadan Soygun Girişimi

Mustafa ÖZDABAK - Özgür EREN / İstanbul DHABeyoğlu-Hasköy'de bir banka şubesini soymaya teşebbüs eden, maskeli, silahlı soyguncu, güvenlik görevlisinin silah çekmesi üzerine, paniğe kapılarak kaçtı.

Mustafa ÖZDABAK - Özgür EREN / İstanbul DHA

Beyoğlu- Hasköy'de bir banka şubesini soymaya teşebbüs eden, maskeli, silahlı soyguncu, güvenlik görevlisinin silah çekmesi üzerine, paniğe kapılarak kaçtı.

Piripaşa Mahallesi'ndeki banka şubesine saat 14.30'da gelen şüpheli, kapının önündeki ATM'den para çeken bir kişiyi rehin aldı. Rehine ile birlikte banka şubesine yöneldi. Bu sırada banka güvenlik görevlisinin silah çekmesi üzerine, paniğe kapıldı. Rehin aldığı şahsı bırakan saldırgan, ara sokaklara doğru yaya olarak kaçtı.

Soygun girişiminin ihbar edilmesi üzerine, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bir polis helikopteri de soyguncunun kaçış yönünde havadan araştırma yaptı. Soyguncunun rehin aldığı müşterinin ifadesini alan polis, kaçan şüphelinin yakalanması için soruşturma başlattı.

GÖRGÜ TANIĞI: ATEŞ EDİLMEDİ

Olay sırasında bankanın önünde bulunan bir görgü tanığı, 'Maskeli bir kişi elinde silahla, buraya gelip ATM'den para çekmekte olan bir şahsı rehin aldı. İçeriye girmeye çalışınca, erken fark eden güvenlik görevlisi silah doğrulttu. Karşılıklı silah doğrultma oldu. Fakat ateş edilmedi. Bunun üzerine, maskeli kişi sokaktan koşarak uzaklaştı. Tek kişiydi, maskeliydi" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Beyoğlu Hasköy 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title