Haberler

Beyoğlu'nda Bahar Temizliği

Beyoğlu Belediyesi, bahar aylarının gelmesiyle birlikte 45 mahallede, 90 araç ve 570 kişiyle başlattığı temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Beyoğlu Belediyesi, bahar aylarının gelmesiyle birlikte 45 mahallede, 90 araç ve 570 kişiyle başlattığı temizlik çalışmalarına devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Daha temiz Beyoğlu için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz" diye konuştu.

Beyoğlu Belediyesi bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte ilçede temizlik seferberliği başlattı. Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen bahar temizliğiyle ilçede 45 mahalle elden geçirildi. 570 kişilik ekibi ve 90 modern aracın kullanıldığı "Beyoğlu'nda Bahar Temizliği" kampanyası ile ilçeyi temizleyen Temizlik İşleri Müdürlüğü, ayrıca çalışmalarında kullandığı özel maddeler ile bakteri üretmeyen, tüm istenmeyen kokuları gideren doğal bir ürünle ilçeyi baştan aşağı yıkayarak temizledi.

BEYOĞLU YAZA TERTEMİZ GİRECEK

Yapılan temizlik çalışmalarıyla Beyoğlu'nun her yeri pırıl pırıl olurken, ilçe yaz aylarına tertemiz girme imkanı bulacak. Temizlik çalışmaları çerçevesinde, cadde ve sokaklar yıkandı, bordür tretuvar kenarları boyandı, çöp konteynırları düzenli olarak yıkandı ve ilaçlandı. Bunlarla birlikte mahallelerde bulunan boş araziler temizlenerek, çevrede bulunan sahipsiz molozlar alınarak meydana getirdiği çirkin görüntü ortadan kaldırıldı. Yağmur ızgaraları, ağaçlar ve mahallelerde yapılan ilaçlama çalışmaları sayesinde bahar ayında çevreye zarar verecek her türlü haşereye önceden önlem alındı. Beyoğlu'nda bulunan yıkık, sahipsiz tüm binaların çevreye rahatsızlık veren molozları temizlendi.

"AMACIMIZ DAHA TEMİZ BİR BEYOĞLU"

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, daha güzel ve temiz bir Beyoğlu için bütün gayretleriyle çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Demircan ilçenin temizliğine ve görüntüsüne büyük bir önem verdiklerini ifade ederek, "Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ekipleri her zaman büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürüyorlar. Bahar aylarının gelmesiyle birlikte ilçe genelinde bahar temizliği başlattık. Daha temiz Beyoğlu için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Misbah Demircan Beyoğlu Belediyesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title