Haberler

Beyoğlu'da Feci Kaza: 3 Yaralı Yola Savruldu

Güncelleme:

Beyoğlu'da kırmızı ışıkta geçen otomobil, üç araca çarparak durabildi. Kaza nedeniyle otomobilde bulunan 3 kişi yola savruldu.

İstanbul'un Beyoğlu ilçesi Cumhuriyet Caddesi Divan kavşağında saat 07.00 sıralarında kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen otomobil sürücüsü, üç araca çarparak durabildi. Kaza nedeniyle otomobilde bulunan 3 kişi yola savruldu. Üç yaralı olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza sırasında hamsteri ile pazara giden kamyonet şoförü "Ben Dolapdere'deki pazara gidiyordum. Otomobil sürücüsü kırmızı ışıkta geçerek bana çarptı. Yanımda hamsterim vardı. Kaza olunca hayvanım da korktu." dedi.

YOLA SAVRULDULAR

İddiaya göre, Şişli istikametinden Taksim yönüne giden 34 YPM 79 plakalı otomobil sürücüsü Ahmet Demir, trafik ışıkları kırmızı yandığı sırada yoldan geçerek önce bir kamyonete daha sonrada iki taksiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobil içindeki üç kişi yola savruldu.

"AĞABEYİLERİM NASIL? BENİ KALDIRIN AĞABEYLERİME BAKACAĞIM"

Vatandaşların ihbarıyla olay yerine ambulans çağrıldı. Yolda yatarak ambulansın gelmesini bekleyen sürücü Ahmet Demir "Ağabeyilerim nasıl? Beni kaldırın ağabeyilerime bakacağım." diye bağırarak vatandaşlardan yardım istedi.

Yaralılar olay yerine gelen ambulans ile Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırıldı.

"KAZADA HAMSTERİM KORKTU"

Kaza sırasında hamsteri ile pazara giden kamyonet şoförü, "Ben Dolapdere'deki pazara gidiyordum. Otomobil sürücüsü kırmızı ışıkta geçerek bana çarptı. Yanımda hamsterim vardı. Kaza olunca hayvanım da korktu." dedi.

"ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ"

Taksi şoförü Murat Yıldız, "Ben taksiden yolcu indiriyordum. Büyük bir gürültü duydum. Otomobil bana çarptıktan sonra içindeki bir kişi arabadan dışarı fırladı. Ortalık savaş alanına döndü." diye konuştu.

Kaza nedeniyle bir süre aksayan trafik, kaza yapan araçların kaldırılmasından sonra normale döndü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Beyoğlu Şişli Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (10)

muammer:

recep tayyip erdoğan varsa biz sonuna kadar varız . . . . oylar akp ye vatanını seven akp ye oy versin. . . yoksa 20 sene geriye gideriz. . . .

3
6
yanıtYanıtla
tt:

Kırmızı ışık niye varki kaldırın gitsin

4
4
yanıtYanıtla
dilek k.:

hepsinde alkol tavan!

5
3
yanıtYanıtla
NehirmobilWeb@haberler.com:

Kirmiziyi gecerse boyle olur..

3
3
yanıtYanıtla
uzmanmobilWeb@haberler.com:

İyi olmuş bu şahin arabalara modifeye yapıp abart eksoz taktirip çevreyi rahatsiz eden gürgüsüzleri lanrtliyorum

4
1
yanıtYanıtla
gchmobilWeb@haberler.com:

cok guzel olmus, cok da iyi olmus. kirmizida gecen herkesin bu duruma dusmesini temenni ediyorum, buna yayalarda dahil. eyyorlamam bu kadar.

2
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Yargılamak Size Kalmadı Önce Düzgün Konusmasını Bilinn. . .

1
0
yanıtYanıtla
AslıhanmobilWeb@haberler.com:

Alkol almışlar denmiyor ki

0
0
yanıtYanıtla
Gardiyan:

Yazık hamster korkmuş !

0
0
yanıtYanıtla
HuseyinMobil-IOS:

Ak yollar ak şoförler

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title