Haberler

Beyoğlu Çocuk Şenliği Başlıyor

Güncelleme:

Beyoğlu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşkuyla kutlayacak.

Beyoğlu Belediyesi"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"nı büyük bir coşkuyla kutlayacak. Bir hafta boyunca sürecek olan "Beyoğlu Çocuk Şenliği"nde, tiyatro, dans, ve müzik gösterileri ile çocuklar gönüllerince eğlenecek.

Dünya'nın ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Beyoğlu'nda büyük bir coşkuyla kutlanacak. 7'den 70'e herkesin merakla beklediği etkinlikler Beyoğlu Belediyesi'nin öncülüğünde 21 – 30 Nisan tarihleri arasında sürecek.

21 Nisan Pazartesi günü Piripaşa İlköğretim Okulu'nda başlayacak olan "Beyoğlu Çocuk Şenliği" programı sırasıyla; Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu, İTO Kadınlar Çeşmesi İlköğretim Okulu, Kasımpaşa Kızılay Meydanı ve Hasköy Spor Kulübü otoparkında yapılan kutlamalarla çocuklara doyumsuz bir bayram keyfi yaşatacak.

İstiklal Caddesi'nde karnaval havasında 23 Nisan

23 Nisan Çarşamba Günü İstiklal Caddesi'nde Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın da katılacağı kortej yürüyüşünde Beyoğlu Belediyesi anaokulu öğrencileri Demircan'a eşlik edecek. Rengarenk kıyafetler içinde yürüyecek olan 500 anaokulu öğrencisi, Galatasaray Meydanı'nda gönüllerince eğlenecek.

Beyoğlu'ndaki Çocuk Şenliği'ne bu yıl Sadri Alışık Tiyatrosu da katılıyor. Ünlü tiyatrocu Kerem Alışık önderliğinde Piyalepaşa, Firuzağa ve Namık Kemal ilkokullarında okuyan öğrencileri çalıştıran Sadri Alışık Tiyatrosu, "Güneş Doğuyor" isimli oyunu sergileyecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beyoğlu Belediyesi İstiklal Caddesi Kerem Alışık 23 Nisan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title