Haberler

Beyoğlu, Cannes'te Dünya Vitrininde

Beyoğlu’nda 32 büyük ölçekli yatırımcının Beyoğlu Belediyesi öncülüğünde bir araya geldiği Beyoğlu Investors Group (BIG), uluslararası arenadaki ilk tanıtımını Cannes’da düzenlenen basın toplantısı ile gerçekleştirdi.

Beyoğlu'nda 32 büyük ölçekli yatırımcının Beyoğlu Belediyesi öncülüğünde bir araya geldiği Beyoğlu Investors Group (BIG), uluslararası arenadaki ilk tanıtımını Cannes'da düzenlenen basın toplantısı ile gerçekleştirdi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Mehmet Tevfik Türel, 32 yatırımcıyı bir araya getiren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan için, "Big Mayor Ahmet Misbah Demircan" dedi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın kuruculuğunu üstlendiği, 32 yatırımcıdan oluşan Beyoğlu Investors Group (BIG), projelerini düzenlenen basın toplantısı ile Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM Fuarı'nda uluslararası yatırımcıların beğenisine sundu. BIG üyeleri, ABD'nin önde gelen yatırım firmaları Hainz ve Goldman Sachs ile dünyanın önemli yatırımcıları arasında bulunan Morgan Stanley, Blackstone, Abraaj Capital, Al-Futtaim, Amstar, Bilfinger, Aerium, HB Reavis ve Grosvenor ile birebir görüşmeler gerçekleştirdi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve BIG üyeleri, Beyoğlu'nu uluslararası platforma taşımak ve süreci hızlandırmak amacıyla dünyanın en büyük yatırım ve gayrimenkul şirketlerine Beyoğlu'nun devam eden projeleri ile yeni yatırım fırsatlarını anlattı.

İstanbul çadırını ziyaret eden Rusya Şehircilik Bakanı Mikhail Men, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'la görüşerek, Beyoğlu'nda yapılan projelerle ilgili bilgi aldı. Beyoğlu'nda gerçekleşen projeleri çok beğendiğini ifade eden Mikhail Men, Başkan Ahmet Misbah Demircan ve BIG üyelerini Nisan ayında Rusya'ya özel bir ziyaret için davet etti.

"32 YATIRIMCI 10 MİLYAR LİRALIK BÜTÇEYLE BEYOĞLU'NDA"

32 yatırımcı ile BIG'i kurduklarını ifade eden Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, "Beyoğlu'nda faaliyet gösteren 32 adet yatırımcıyı Beyoğlu İnvestors Group diyerek bir araya getirdik ve insanların gündemine soktuk. Hedefimiz, toplumda hizmet ettiğimiz vatandaşımıza en iyi hizmeti sunabilmek. Bu hizmetlerden birincisi, vatandaşın beklentisi artık deprem dayanıklı konutun ötesine geçti. Sosyal donatıları ile çevresi ile insanların onuruna yaraşır kentlerde yaşama beklentisi var. Beyoğlu ilçesinde 32 tane firma yaklaşık 10 milyar liralık yatırım ile Beyoğlu'nu dönüştürmeye devam ediyorlar. Projeler içerisinde büyük ve küçük bütçeli yatırımlar var. Büyük projeler kendi iletişimini yaparken, küçük projeler bu konuda zorlanıyordu. Biz de Beyoğlu İnvestors Group'u kurduk ve iletişim zincirini oluşturduk" şeklinde konuştu.

"BIG MAYOR AHMET MİSBAH DEMİRCAN"

İstanbul'un MIPIM Fuarı'nda muhteşem bir şovla yer aldığını belirten Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Mehmet Tevfik Türel ise, " İstanbul'un 96 metrekarelik dev standı çok büyük ilgi gördü. İstanbul ile ilgili tanıtım filmi ve sunum gerçekten üst düzeyde yapıldı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ı selamlarken 'Bıg Mayor Ahmet Misbah Demircan' diye selamladım. Bakanımız gerçekten çok güzel bir iş çıkarmış. Hazırladığı Beyoğlu maketi gerçekten çok güzel, bütün yatırım alanları çok çarpıcı bir şekilde makette yer almış. Buna benzer fuarlarda yerel yönetim çatısı altında yer almak çok önemli" dedi. - CANNES

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Ahmet Misbah Demircan Beyoğlu Belediyesi İstanbul Antalya Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title