Haberler

Beyoğlu Belediyesi, Yecheon Belediyesi ile İşbirliği Anlaşması İmzaladı

Beyoğlu Belediyesi Güney Kore’nin Yecheon Belediyesi ile işbirliği anlaşması imzaladı.

Beyoğlu Belediyesi Güney Kore'nin Yecheon Belediyesi ile işbirliği anlaşması imzaladı. Bu işbirliği anlaşmasıyla, okçuluk sporunun geliştirilmesi ve kültürel alanda işbirliği yapılarak iki ülke arasındaki ilişkilere katkı sağlanacak.

Beyoğlu Belediyesi Güney Kore'nin Yecheon Belediyesi ile işbirliği anlaşması imzaladı. Beyoğlu Belediyesi Başkanlık Binasında yapılan imza törenine Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Yecheon Belediye Başkan Yardımcısı Chang-Su Park ve Meclis Baska Yardımcısı Kook-Hwan Do ile beraberindeki heyet katıldı. İmzalanan işbirliği anlaşmasıyla, iki ülke arasında Okçuluk sporunun geliştirilmesi ve kültürel alanda işbirliği yapılarak iki ülke arasındaki işbirliklerine katkı sağlamak amaçlanıyor.

"KARDEŞ ŞEHİR ANLAŞMASI DA İMZALAMAK İSTİYORUZ"

İmza töreninin ardından iki heyet arasında sıcak bir sohbet gerçekleştirildi. Yecheon Belediye Başkan Yardımcısı Chang-Su Park Türkiye'nin hızlı bir gelişme sağladığını belirterek, ilerleyen dönemlerde daha kapsamlı işbirliği anlaşmaları imzalamak arzusunda olduklarını söyledi. Başkan Demircan'ı beraberindeki heyetle birlikte 2017 yılında Kore'de gerçekleştirilecek olan Uluslararası Okçuluk Turnuvası'na da davet eden Chang-Su Park, orada Beyoğlu Belediyesi ile Kardeş Şehir Anlaşması imzalamak istediklerini de belirtti. Başkan Demircan da, iki ülke arasındaki kültürel yakınlığa dikkat çekerek, yeni anlaşmaların imzalanmasında hemfikir olduklarını iletti.

FETİH KUPASI'NA GÜNEY KORE'DEN 2 SPORCU KATILACAK

Geçtiğimiz aylarda Güney Kore Yecheon Belediye Başkanı Lee Hyun Joon ve Meclis Baskani Lee Chul-Woo, beraberindeki heyetle birlikte Beyoğlu Belediyesi'ni ziyaret etmiş ve bu ziyarette Başkan Demircan, Güney Kore heyetini 29 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan geleneksel Fetih Kupası'na davet etmişti. Yecheon Belediye Başkan Yardımcısı Chang-Su Park, bu nazik davetten dolayı da Başkan Demircan'a teşekkür ederek Fetih Kupası'na katılmak üzere Türkiye'ye iki sporcu göndereceklerini söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Misbah Demircan Beyoğlu Belediyesi Güney Kore Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title