Haberler

Beyoğlu Belediyesi'nin Sosyal Projesine Ödül

Beyoğlu Belediyesi'nin "Sosyal Kart ve Gıda Bankacılığı Projesi" uluslararası düzeyde ödüle layık görüldü.

Çin'de düzenlenen Dünya e-Devletler Organizasyonu'nda (WeGo e-Goverments Organization-2014) Beyoğlu Belediyesi'nin "Sosyal Kart ve Gıda Bankacılığı Projesi", uluslararası düzeyde en güvenilir proje seçildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Güney Kore- Seul Büyükşehir Belediyesi'nin kurduğu, çok sayıda ülkeden yerel yönetimlerin katılmasıyla oluşturulmuş bir kurum olan WeGo'nun, yerel yönetimlere,  e-devlet teknolojilerini ve tecrübelerini birbirleriyle paylaşma imkan ve fırsatı verdiği bildirildi.

Açıklamada, 3-6 Kasım'da Çin'in Chengdu şehrinde düzenlenen organizasyonda, Beyoğlu Belediyesi'nin  "Sosyal Kart ve Gıda Bankacılığı Projesi" ile yerel yönetim hizmetleri kategorisinde en güvenilir proje ödülünün sahibi olduğu ifade edilerek, ödül törenine katılan Demircan'ın  proje hakkında katılımcılara bilgi verdiği kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Demircan, internet ve sosyal medya üzerinden insanların çok hızlı iletişim kurduklarına vurgu yaparak, vatandaşların da devlete aynı hızla ulaşmak istediğini aktardı.

Demircan, belediyenin hazırladığı projeler hakkında şu değerlendirmeleri yaptı:

"Hedefimiz vatandaşımızla devletini yakınlaştırmak, hakkı olan veriye rahat ulaşmasını sağlamak, kamu özel işbirliğini geliştiren bir refah toplumu yaratmaktır. Biz Beyoğlu Belediyesi olarak bahsettiğimiz bu yapıyı kurma konusunda hayli mesafe aldık Bu kapsamda uyguladığımız birçok projeden biri de 'Sosyal Market' Projesidir." - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Çin Halk Cumhuriyeti Beyoğlu Belediyesi Güney Kore Seul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title