Haberler

Beyoğlu Belediye Başkanı, Taksim'de Esnafı Ziyaret Etti

İstiklal Caddesinde patlamanın ardından Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İstiklal Caddesi ve Taksim Meydanı'nda bulunan esnafı ziyaret etti.

İstiklal Caddesinde patlamanın ardından Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İstiklal Caddesi ve Taksim Meydanı'nda bulunan esnafı ziyaret etti. Ziyaret sırasından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Demircan, " Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi'nde insanlığa, insanlara ayrım yapmadan suikast düzenliyorlar, gerçekten ölümden kandan ve nefretten besleniyorlar. Bakıyorsun ki ülkemizin her yanında Silopi'de Sur'da, Sultanahmet'te, İstiklal Caddesi'nde ülkemizin istikbaline kastetmişler. Dolayısıyla bunların farkındayız ve memleketimize bir bütün olarak saldırdıklarının farkındayız. Elbette bir bütün olarak bunlarla mücadele edeceğiz. Bu menfur saldırıyı lanetliyorum. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu ülke bu terör canilerine asla pabuç bırakmayacaktır" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Misbah Demircan İstiklal Caddesi Beyoğlu Taksim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title