Haberler

3 Çocuğun Can Verdiği Yangından Kahreden Detay: Sobalı Odaya Kilitlenmişler

Güncelleme:

İstanbul Tarlabaşı'nda 3 çocuğun can verdiği yangın faciasında kahreden detaylar ortaya çıktı. Çocukların kilitli bırakıldıkları odada uykudayken hayatını kaybettikleri öğrenildi.

Beyoğlu Tarlabaşı'nda bulunan Tatlıbadem Sokak'taki 4 katlı bir binanın en üst katındaki dairede çıkan yangında 3 çocuk hayatını kaybetti. İtfaiye ekipleri çıkış nedeni bilinmeyen yangını söndürdükten sonra daireye girdiklerinde korkunç manzara ile karşılaştı. 3 kardeşin cansız bedenleri aynı odada bulundu. Çocukların yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi.


YANGINA KİLİTLİ ODADA UYKUDA YAKALANDILAR

Yangının dört katlı bir binanın çatı katında, üç çocuk burada uyurken çıktığı belirtiliyor. Çocukların annelerinin Mardin'de olduğu, babalarının ve ablalarının da işe gittiği öğrenildi. Çocukların sobalı odada kilitli olarak bırakıldığı öğrenildi. İtfaiye aynı odada İsa (5), Abdurrahman (3) ve Vedat Şahin (2) 'in cansız bedenlerini buldu. Olayı duyarak eve gelen inşaat işçisi baba Ramazan Şahin ve aile bireyleri siniz krizi geçirdi.


BABA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

İnşaat işçisi Baba Ramazan Şahin'in 16 çocuğunun olduğu öğrenirken ölen kardeşlerin çocuklar arasında en küçükler olduğu belirtildi.

Yangının olduğu daireye girmeye çalışan yakınları, polis ekipleri güçlükle sakinleştirdi. 3 küçük kardeşin cenazeleri incelemenin ardından evden çıkarılarak Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

MARDİN'DEN GÖÇ ETMİŞLER

Mahalleliler 3-4 yıl önce bu aynı binada bir kez daha yangın çıktığını söylerken, Şahin ailesinin Mardin Dargeçit'ten İstanbul'a göç ettikleri ve bir yıl önce apartmana taşındıkları öğrenildi.

DEMİRCAN: BABALARI İŞE GİTMİŞ, ANNELERİ MARDİN'DE

Olay yerine gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan "Başımız sağolsun. Gerçekten üzüntü verici bir durum. Üç yavrumuz burada hayatını kaybetti. Çekme katlı bir apartman dairesi. Babaları işe gitmiş, anneleri Mardin'de. Kardeşleri de işe gitmiş. Sabah çocukları katı yakıtla çalışan sobanın bulunduğu bir odaya kilitli olarak bırakılmış. Muhtemelen sobadan çıkan alevler yorganları yakıyor. Alevler tüm daireyi sarınca çocuklar vefat ediyor. Ailenin acısını paylaşıyorum. Başımız sağolsun" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title