Haberler

Beylikdüzünde Yeni Bir Spor Yatırımı

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Kavaklı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Kapalı Yüzeme Havuzu ve Spor Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Beylikdüzü Belediyesi, Marmara, Yakuplu ve Kavaklı Mahallesi sakinlerinin uzun merakla beklediği Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi vatandaşla buluşturdu. Kavaklı Mahallesi'nde çalışmaları tamamlanan tesis Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve çok sayıda vatandaşın da katılımıyla bölge halkının hizmetine açıldı.

Tesisin açılışında konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Tesisimizde havuzumuz var, yakın zamanda fitness bölümü de oluşturulacak. Bugün itibariyle arkadaşlarımız ön kayıt almaya başladı. İhlas Marmara ikinci kısımdaki vatandaşlarımızın çok yakın etki alanında olduğu için özellikle bu alanda çok önemli. Uzun zamandır da beklenti vardı burasıyla ilgili. Geldiğimizde bir kısmına başlanmıştı ama açıkçası projenin imalatla ilgili sıkıntıları vardı, tasarımla ilgili sıkıntıları vardı. Bunları olabildiğince düzeltmeye çalıştık. Proje yenilemesi yapmaya çalıştık ve şu an itibariyle açıkçası o betonarmeyi çok fazla değiştirmeden düzelttiğimiz haliyle sizlerin hizmetine sunmaktan gurur duymaktayız" diye konuştu.

"YAZ KIŞ SPOR OKULLARI ÜCRETSİZ HİZMET VERECEK"

Yaz kış spor okullarının ücretsiz olarak hizmet vereceği müjdesini veren İmamoğlu, "Yaz ve kış spor okullarımız olacak. Özellikle spor okullarımızda çocuklarımızla ilgili ücretsiz bir spor okulu oluşturulacak. İşletmenin sağlıklı olabilmesi açısından öncelikle bütün vatandaşlarımızın tesise sahip çıkması gerektiğini altını çizmek istiyorum" şeklinde konuştu.

"VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİ DOĞRULTUSUNDA UFAK TEFEK DEĞİŞİKLİKLER YAPABİLİRİZ"

"Bu gün ön kayıt alınacak. Büyük oranda kadınlara ait günler olacak, erkeklere ayrı günlerde olacak. Arkadaşlarım o ayrıştırma planını yaptılar" diyen Başkan İmamoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü; "Erkek ve kadınlara ayrı günler olacak. Fakat kullanıma göre kadın talebi daha yoğunsa ona göre gün sayısı azaltılacak ya da çıkartılacak. Burada biraz uygulamaya dönük bir düzenleme şekli uygulanacak. Yani vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda ufak tefek değişikliklerde olabilir. Bu bölge insanının özellikle buraya ilgi duymasını ve canlı tutmasını diliyoruz" dedi.

Toplam 2000 metrekare alana sahip Kavaklı Kapalı Havuz ve Spor Merkezi'nde 200 metrekare yetişkin ve 20 metrekare de çocuk olmak üzere kapalı iki havuz mevcut. Merkezde 8 kişi kapasiteli hamam, sauna, buhar odası, kafeterya, revir, soyunma odaları ve duşlar bulunuyor. Tesiste spa ve fitness bölümleri ise ilerleyen dönemde ilave edilerek vatandaşların hizmetine sunulacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beylikdüzü Belediyesi Ekrem İmamoğlu Marmara Kavaklı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title