Haberler

Beylikdüzü, Yeni Yıla Süslü Giriyor

Güncelleme:

İlçe süslemeleri ile yeni yılı ışıl ışıl karşılamak isteyen Beylikdüzü Belediyesi, bölgedeki bazı noktalara tematik dev süsler kuruyor.

Akşamları Beylikdüzü'ne apayrı hava veren süs ışıklar, bulunduğu noktalara hem güzellik katıyor hem de vatandaşlara keyifli bir seyir sunuyor.

Yeni yıl Beylikdüzü'nde neşeyle karşılanıyor. Yerel seçimlerin ardından ilk yeni yılını kutlayacak Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin muhtelif noktalarında yaptığı süslemelerle dikkat çekiyor. Özellikle Bizimkent Kavşağı, Gürpınar, Migros ve Koçtaş bölgelerine 2,5 x 3 metre çapında, 3 metre yüksekliğinde yılbaşı çam ağaçları, kardan adam ve noel baba temalı ışıklandırmalar ilçenin en güzel yeni yıl habercileri oluyor. Bizimkent Kavşak meydanında kurulan Kardan Adam ışıklandırması püskürttüğü yapay kar taneleri ile de bölgeye apayrı bir hava katıyor.

Beylikdüzü'nde belirtilen noktalar haricinde genel bir ışıklandırma da yapılıyor. Süs ışıklar; sokak ve caddeleri ışıl ışıl yapıyor.

"Yeni Yıl Dilekleriniz Gerçek Olsun"

Yeni yıl coşkusunu şimdiden yaşamaya başlayan vatandaşlara seslenen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Yeni umutların, fikirlerin, adım ve kararların alındığı dönemler olur yılbaşları. Tatlı bir heyecan hissederiz. Biz de bu heyecanı Beylikdüzü'nün yönetimi için hissediyoruz. Yeniliklerle Beylikdüzü'nü dönüştürecek vizyon projelerin daha ön plana çıkacağı 2015 yılı, kendimizi somut birçok hizmet ile ifade edeceğimiz verimli bir yıl olacak" diye konuştu. İmamoğlu, herkesin yeni yıl dileklerinin gerçek olmasını dileyerek, Beylikdüzü'nün yeni yılını kutladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Koçtaş Migros Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title