Haberler

Beylikdüzü'nün Yeni Logosunu Halk Seçiyor

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeni logosunu vatandaşlar belirliyor.

Beylikdüzü Belediyesi'nin yeni logosunu vatandaşlar belirliyor. Kendilerine özgü hikayeleri bulunan 6 logo, belediyenin resmi internet sitesinde vatandaşların oylamasına sunuldu.

Beylikdüzü Belediyesi'nin yeni logosunu halk seçiyor. Açık, paylaşımcı ve ulaşılabilir yönetim anlayışı ile halka danışmayı ilkesi olarak gören Beylikdüzü Belediyesi, yeni logosunu belirlerken de vatandaşların takdirini alıyor. Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları içinde geçtiğimiz günlerde düzenlenen Beylikdüzü Halk Danışma Meclisi'nde günün sürprizi olarak ilk kez paylaşılan yeni logo alternatifleri vatandaşların görüşüne sunulurken, www.beylikduzugelecegineyuruyor.com adresinde yayınlanan logolardan beğendiklerini oylamaları istendi. Oylamalar 30 Eylül Salı gününe kadar sürecek.

Sitede ayrıca Beylikdüzü Belediyesi Stratejik Plan Taslağı da yer alıyor. Beylikdüzü'nün 5 yılı kapsayan vizyon projelerinin olduğu sunumda, gerçekleştirilecek hizmetler ayrıntılı bir biçimde anlatılıyor.

HER BİRİNİN KENDİNE ÖZGÜ HİKAYESİ VAR

Vatandaşların beğenisine sunulan 6 logonun her birinin kendine özgü bir hikayesi bulunuyor. Logolar, "Barış Kenti Beylikdüzü, Sevgi ve Yaratıcılık Kenti, Üç Köy Üç Meydan, Özgürlük Kenti, Yıldız Kent, Vizyonu İnsan Olan Kent" başlıkları ile halkın beğenisine sunuldu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Beylikdüzü geleceğine sizlerle birlikte yürüyor. İlçede gerçekleştireceğimiz her proje için sizin fikir ve önerilerinizi alacağız. Şimdi de yeni logomuzu sizler seçeceksiniz. Herkesi siteye girip oy kullanmaya davet ediyorum" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title