Haberler

"Beylikdüzü'nün Marka Değeri Artıyor"

Güncelleme:

İsmail Yalçın, ilçenin marka değerini artıracak çalışmaların kesintisiz olarak devam ettiğini söyledi.

Marmara Mahallesi Danışma Meclisi'nde konuşan Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, ilçenin marka değerini artıracak çalışmaların kesintisiz olarak devam ettiğini söyledi.

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı Marmara Mahallesi Danışma Meclisi Toplantısı, yoğun katılım ile gerçekleşti. Yakuplu Sosyal Tesisleri'ndeki toplantıya AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, Beylikdüzü Belediyesi Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay, AK Parti Beylikdüzü İlçe Kadın Kolları Başkanı Nehir Salantur, AK Parti Beylikdüzü Teşkilat Başkanı Mürsel Aydın, Beylikdüzü AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Zafer Albayrak, Marmara Mahallesi Başkanı Fatoş Bakaç, İlçe Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve yönetimleri ile teşkilat mensupları katıldı.

Büyükşehir'den Sosyal Tesis Müjdesi

Mahalle teşkilatının görüş ve beklentilerini dinlemek, çalışmalarındaki koordinasyonu sağlamlaştırmak için düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan İlçe Başkanı Av. Bülbüllü, AK Parti'nin hayata geçirdiği projeleri ve hizmetlere değindi. Bülbüllü, 10 yıl öncesine göre Türkiye'nin her alanda çok önemli mesafeler kat ettiğini, Türkiye'nin hızla büyüdüğünü ve güçlendiği söyledi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş'tan Beylikdüzü'ne sosyal tesis yapımı sözü aldıklarını da sözlerine ekleyen İlçe Başkanı Bülbüllü, "Arsa üretme noktasında Belediye Başkanımız Yusuf Uzun çalışma yapıyor. Kısa zaman içerisinde çalışmalar başlayacak" dedi.

Başkan Yardımcısı Yalçın, Planlan Projeleri Anlattı

Şehir dışında bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un selamını ileterek ve yoğun katılımdan dolayı herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Yardımcısı Yalçın ise ilçede yapılması planlanan projelerinden bahsetti. Yalçın, "İhlas 3. kısımda bu sene bir cami, anaokulu ile 40 derslikli bir okul inşaatına başlanacağını ifade etmek isterim. Yine Burada Beylikdüzü Azem Yükseloğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi okulumuza spor salonu kazandıracağız. Ulaşım konusunda önemli mesafeler kat ettik. İlçemizin marka değerini artıracak alışmalarımız aralıksız devam ediyor" dedi. Devlet Hastanesi ihalesinin 29 Nisan'da yapılacağını da belirten Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, 35 dönümlük bir sağlık alanının İhlas'ta oluşturulmaya çalışıldığının da müjdesini verdi.

Konuşmaların ardından toplantı, üyelik ve teşkilat çalışmalarında aktif rol alan teşkilat mensuplarına verilen teşekkür plaketi verilmesiyle sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Bülbüllü Ak Parti Yakuplu Marmara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title