Haberler

Beylikdüzü'nden Başlayan Barış Serüveni İl İl Devam Ediyor

Beylikdüzü Belediyesi sponsorluğunda 74 bin kilometre hedefini gerçekleştirmek için Beylikdüzü'nden yola çıkan genç sporcu Meriç Şehit, pedal çevirmeye devam ediyor. 10 bininci kilometreyi Burdur'da geride bırakan Şehit, Mersin Anamur'a doğru hızla yaklaşıyor. Şehit'in 74 bin kilometreye ulaştığında bitiş noktası Beylikdüzü olacak.

Bu kış Beylikdüzü'nden uğurlanan sporcu Meriç Şehit, Beylikdüzü Belediyesi'nin katkıları ile yolları bir bir geride bırakıyor. 10 bin kilometreye Burdur noktasında varan ve şu ana kadar 11 bin 580 kilometre yapan Şehit, Mersin dolaylarında seyrediyor. Mersin'in Gülnar ve Silifke ilçelerine ulaşmak üzere olduğunu söyleyen sporcu, Taşucu'ndan Kıbrıs'a geçeceğini belirtti. Kıbrıs'ı bisiklet ile geçtikten sonra tekrar Anadolu'ya dönecek olan Şehit, Konya, Karaman, Aksaray ve Ankara rotasına gireceğini ve İç Anadolu'yu tamamlayacağını bildirdi.

"Barış İçin Pedalla" sloganıyla bisikletin bir ulaşım aracı olduğuna dikkat çekmek amacıyla Türkiye'yi karış karış dolaşan Meriç Şehit, her gün 135 kilometre mesafe hedefiyle rotası boyunca 76 ili 489 ilçeyi ve 14 bin 631 köyün bulunduğu noktaları ziyaret etmeyi planlıyor. İlçe belediyelerine de konuk olan Şehit, Beylikdüzü Belediyesi'ni en güzel şekli ile temsil ederek, kardeşlik, barış ve dayanışma mesajlarını da iletmiş oluyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beylikdüzü Belediyesi Burdur Mersin Meriç Yerel Haberler

title