Haberler

Beylikdüzü'nde Spor Kültürü Yerleşecek

Güncelleme:

Uzun, sporun tabana yayılarak ilçe halkına sevdirilmesi konusunda ortak görüş bildirildi.

Spor kulübü yetkilileri ve Başkan Uzun'un bir araya geldiği toplantıda, sporun tabana yayılarak ilçe halkına sevdirilmesi konusunda ortak görüş bildirildi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ilçede spor alanında bir kültürün oluşturulması ve tüm ilçe halkı tarafından spor yapılmasını sağlamak amacı ile çeşitli çalışmalar yürütüyor. Bu amaçla, spor kulüpleri toplantılarının ikincisi gerçekleştirildi. Beylikdüzüspor'un ev sahipliğinde Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde yapılan toplantıya, Başkan Yusuf Uzun ve Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil'le birlikte çok sayıda spor adamı katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Uzun, ilçede bir spor kültürün oluşması ve bunun iyi yönetilebilmesi için kulüpler birliğinin kurulmasının şart olduğunu dile getirdi. Kulüplerin birbiriyle sürekli iletişim içerisinde olması gerektiğini hatırlatan Başkan Uzun, "İlçemizde spor kültürünün yerleşmesi gerek; bunun için spor alanındaki kanaat önderlerinin sık sık bir araya gelmesi ve görüş birliğine varması gerek" dedi.

Toplantıda görüş bildiren konuşmacılar da yakın branşlardaki spor kulüplerinin tek çatı altında toplanarak faaliyet göstermesine yönelik adımlar atacaklarını söylediler ve ilçede okullar arası spor müsabakaları başta olmak üzere çeşitli etkinliklerin yapılmasını önerdiler. Özellikle ailelerin, çocuklarının sporla ilgilenmesine destek vereceklerini söyleyen katılımcılar, sporu yaygınlaştırmak için görüş bildirdiler.

Toplantıya katılımından dolayı Başkan Yusuf Uzun'a teşekkür eden kulüp yöneticileri, üçüncü toplantının 2 Nisan Pazartesi günü Gürpınarspor Tesisleri'nde gerçekleştirilmesine karar verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Yusuf Uzun Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title