Haberler

Beylikdüzü'nde Sorunlar, Belediye Muhtarlık İşbirliğiyle Çözüme Kavuşacak

Beylikdüzü Belediyesi, ilçe halkının sorunlarına mahalle muhtarları ile birlikte çözüm üreteceği bir merkezi, düzenlenen törenle hizmete açtı.

Beylikdüzü Belediyesi, ilçe halkının sorunlarına mahalle muhtarları ile birlikte çözüm üreteceği bir merkezi, düzenlenen törenle hizmete açtı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, " Türkiye'de demokrasi adına belki de önemli kurum olan muhtarlığın böyle onure edilmeye de ihtiyacı var. Biz bunu başlattık umarım bütün kurumlara örnek olur" dedi.

Beylikdüzü Belediyesi, vatandaşların sorunlarının daha hızlı çözüme kavuşturulması amacıyla muhtarlık ve belediye çözüm merkezinin bir arada hizmet vereceği bir yapıyı düzenlenen törenle hizmete açtı. Cumhuriyet Parkı'nda gerçekleşen açılış töreninde yeni muhtarlık binasının da açılışı yapıldı. Törene, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Perihan Mengen ve ilçedeki mahalle muhtarları katıldı.

"MUHTARLAR ONURE EDİLMELİ"

Beylikdüzü'nde yaşayan vatandaşların sorunlarına muhtarlıkla birlikte çözüm üreteceklerini belirten Başkan İmamoğlu, "Bir arada var mı Türkiye bilmiyorum belediye kapısı çok çalınan bir mercii. Aynı şekilde muhtarlıkta mahalle bazında kapısı çok çalınan bir mercii. Dolayısıyla biz muhtarlıkla belediyenin potansiyelini bir araya getirmiş olduk. Muhtarımız mahallede her konuya muhatap. Her konuya, her soruya muhatap. Biz de aynı şekilde her soruya, her konuya muhatabız. Bir araya bu sitemi nasıl taşırız nasıl bir halkla ilişkiler merkezi oluştururuz diye çalıştık. Merkezimiz çok da güzel oldu" dedi.

Muhtarlıkların demokrasi adına en önemli kurum olduklarını aktaran İmamoğlu, "Ortak bir iş üreteceğiz. Sorunları birlikte çözeceğiz. Bana göre çok örnek bir halkla ilişkiler masası oluştu. Mahallemiz Cumhuriyet Mahallemizin altında Cumhuriyet Mahalle Muhtarlığı yazacak. Yine altında yazacak Beylikdüzü Merkezi Çözüm Merkezi. Muhtarlığın böyle onure edilmeye de ihtiyacı var. Biz bunu başlattık umarım bütün kurumlara örnek olur. İlçelere örnek olur ve bu böyle devam eder" ifadelerini kullandı.

"BİRLİKTE GÜZEL İŞLER YAPACAĞIMIZA EMİNİM"

Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Perihan Mengen ise kurumda güzel işlere imza atacaklarını belirterek, "Çok teşekkür ederiz başkanımıza, belediyede emeği geçen birim amirlerimize, vatandaşlarımıza. Bundan sonra birlikte çok güzel işler yapacağımıza eminim" diye konuştu.

"MAHALLEMİZ CUMHURİYET ÇÖZÜM NOKTASI OLACAK"

"Mahallemiz Cumhuriyet" adı ile hizmetlerine devam edecek olan bina vatandaşların görüşlerini, sıkıntı ve taleplerini doğrudan aktarabileceği bir kurum olarak hizmet verecek. Yeni fonksiyonuyla vatandaşlar muhtarlık ile birlikte artık belediye yetkililerine de rahatlıkla ulaşabilecek. Böylece sorunlar daha kolay çözüme kavuşturulacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beylikdüzü Belediyesi Ekrem İmamoğlu Türkiye Mengen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title