Haberler

Beylikdüzü'nde Parklar Yenileniyor

İlçeye yeni parklar kazandırmasının yanı sıra onarım ve bakıma ihtiyaç duyan parkları da bir bir elden geçiren Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 5 bin metrekare olan Kavaklı Kent Parkı'nı baştan aşağı yeniliyor.

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün yeni park yapımı ve park onarım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Sahil Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi üzerinde Çanakkale Sokak ile Kızıl İmam Sokak kesişiminde bulunan ve 5 bin metrekare alana sahip Kavaklı Kent Parkı'nda gerekli bakım ve onarım uygulamalarına başlandı. Vatandaşa konforlu ve estetik bir hizmet anlayışı sunmak istediklerini belirten müdürlük, ilçe genelinde bu iyileştirme çalışmalarının süreceğini belirtti.

Parklar yeni görünümüne kavuşacak

Özellikle site içerisinde yer alan eski ve yıpranmış parklara yeni bir görünüm kazandırmak için harekete geçen ekipler, Kavaklı Kent Parkı içerisinde basketbol sahası ve mini futbol sahası, 2 adet çocuk oyun alanı, havuz, havuz etrafı meydan, oturma cepleri, yürüyüş parkuru, sert zemin düzenlemesi, aydınlatma sistemi, sulama sistemi, estetik kent mobilyaları montajı ve alana uygun peyzaj düzenle çalışmalarını gerçekleştirecek.

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün 2016 yılı sona ermeden hedeflediği projeler arasında 8 adet 27 bin 139 metrekare park, 2 adet 2 bin 350 metrekare cep park, Kadir Topbaş Parkı, Hürriyet Parkı olmak üzere 2 adet parkın revizesi yer alıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beylikdüzü Belediyesi Çanakkale Kavaklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title