Haberler

Beylikdüzü'nde İhtiyaç Sahipleri "Badem" ile Seviniyor

Hayırseverlerin bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Beylikdüzü Aile Destek Merkezi (BADEM), yeni yerinde hizmet vermeye devam ediyor.

Hayırseverlerin bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Beylikdüzü Aile Destek Merkezi (BADEM), yeni yerinde hizmet vermeye devam ediyor.

BADEM, yeni yerinde hizmet vermeye devam ediyor. Daha önceden Adnan Kahveci Mahallesi Çarşamba Pazarı altında bulunan BADEM, Gürpınar'a taşındı. Hayırseverlerin bağışladıkları giysi, mobilya ve çeşitli eşyaları ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştıran BADEM'i ziyaret eden Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Paylaşmak insana büyük mutluluk veriyor. Burası adeta bir sevgi mağazası" dedi.

Eğitim kurumlarının örnek davranışlarının bir yansıması olarak en son Beylikdüzü Çok Programlı Lisesi öğrencileri, BADEM'e yardımda bulundu. Beylikdüzü'ndeki ihtiyaç sahiplerinin, gereksinim duydukları eşyaları ücretsiz alabildikleri yer olan BADEM'e, topladıkları eşyaları kendileri yerleştiren öğrenciler, başta Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olmak üzere tüm çalışanlardan tebrik aldı.

"ALAN EL VEREN ELİ GÖRMESİN"

Öğrencileri BADEM'de ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da öğrencilerle görüşerek, yaptıkları işin ne kadar kutsal olduğundan söz etti. İmamoğlu, "Alan el veren eli görmesin mantığıyla hareket ederek çalışan BADEM, daha da geliştirilecek. Siz gençlerin, bu tip işlerin içinde olması çok değerli. Eminim bu yaptığınız güzel işleri bir ömür unutmayacaksınız. Biz de her zaman yanınızda olmaya çalışacağız" dedi.

"YÜREĞİNİZ HEP BÖYLE GÜZEL OLSUN"

3 yıldır aynı bilinçle, sosyal sorumluluklarını yerine getirmek için evlerinden, komşularından eşyalar toplayan öğrencilere taleplerini soran İmamoğlu, "Bana ulaşarak her zaman fikirlerinizi sunabilirsiniz. Böyle güzel bir işe öncülük ediyorsunuz, yüreğiniz hep böyle güzel olsun" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Gürpınar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title