Haberler

Beylikdüzü'nde Din Görevlileri Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Kutlu Doğum Haftası kapsamında Beylikdüzü Belediyesi ve İlçe Müftülüğü tarafından Beylikdüzü'nde hizmet veren din görevlileriyle kaynaşmak amacıyla Yakuplu Sosyal Tesisleri'nde kahvaltı düzenlendi.

Din görevlilerinin aileleri ile katıldığı kahvaltıda birlik ve beraberlik mesajları verildi. Kahvaltı sırasında Beylikdüzü Müftülüğü'nce düzenlenen Kuran-ı Kerim okuma yarışması birincilerine altın hediye edildi.

Beylikdüzü Belediyesi Kutlu Doğum Haftası nedeniyle din görevlileri arasındaki birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla Beylikdüzü Müftülüğü'yle kaynaşma kahvaltısı düzenledi. Yakuplu Sosyal Tesisleri'nde organize edilen kahvaltıya aileleriyle katılan din görevlilerine çeşitli hediyeler dağıtılırken çocuklarına da kitap hediye edildi. Yoğun katılımın sağlandığı kahvaltıya Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İlçe Müftüsü Eyyüp Demir, Yakuplu Mahalle Muhtarı Yüksel Kol ve Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.

"Din Adamları Toplumun Yol Göstericisidir"

Toplumun huzursuzlukları konusunda da din görevlilerinin önemli bir noktada olduğunu belirten Başkan İmamoğlu, "Biz çalışırken elimizden geleni yapsak bile bir takım eksiklikler yapabiliriz. Ama sizler en doğru yol göstericilersiniz. Kimi zaman insanları kötü tavırlardan vazgeçirecek de sizlersiniz. Türkiye'nin varlığı ve birliğinin dünya var oldukça devam etmesi için lütfen kol kola çalışalım" diyerek birlik olma mesajı verdi.

Kuran-ı Kerim Yarışması Birincilerine Ödülleri Verildi

Özellikle Ramazan'ın yaklaştığı şu günlerde "Hiçbir ailenin aşsız kalmasını istemeyiz. O nedenle Dost Eller ve Gıda Bankası ile elimizden geleni yapıyoruz" diyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Tüm din görevlilerimizden ihtiyacı olan ailelerin bilgilerini bize ulaştırmanızı istiyoruz. Müftülüğün de yaptığı çalışmalara destek olarak tüm ihtiyaçları karşılamaya çalışacağız." dedi. Kahvaltının ardından Beylikdüzü Müftülüğü'nün yaptığı Kuran okuma yarışmasında birincilik alan 18 yaş altı erkeklerde Emre Çam, 18 yaş üstü erkeklerde Abdulkadir Gözütok, 18 yaş altı kadınlarda Sümeyye Demir ve 18 yaş üstü kadınlarda Yenigün Kurtboz'a altınları hediye edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Ekrem İmamoğlu Yakuplu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title