Haberler

Beylikdüzü'nde Çatılar Çöktü, Araçlar Kara Saplandı

Haber-Kamera: Özgür ARSLAN - iSTANBUL DHA Beylikdüzü'nde dün akşam saatlerinde şiddetlenen kar yağışı sabaha kadar devam etti.

Haber-Kamera: Özgür ARSLAN - iSTANBUL DHA

Beylikdüzü'nde dün akşam saatlerinde şiddetlenen kar yağışı sabaha kadar devam etti.

Kavaklı mahallesi ve Yakuplu Merkez Mahallesinde caddeler ve ara sokaklarda araçlar kara saplandı. Karla kaplı yollara giren sürücüler ya araçlarını terketti ya da sabaha kadar içinde bekledi. Sefaköy'de oturan Sadullah Güler de Ayasofya caddesinde aracının içinde mahsur kaldı. Saat 00.00'dan beri aracında olduğunu söyleyen Güler, 'Kaç sefer belediyeyi aradım. Geleceklerine dair söz verdiler. Arabanın içerisinde bekliyorum. Burada verilen bir söz var. Beni bekletmelerinin alemi yok. Hiç tanımadığım birinin kapısını çalsam beni misafir de edebilirdi ama beni bekletmeleri yanlış bir şey" dedi. Bölgede sabaha kadar devam eden kar fırtınası bir halı sahanın çatısını çökertti. Brandanın üzerinde biriken karı taşıyamayan çelik konstrüksiyon çatı gece saatlerinde çöktü. Vatandaşların kimisi servislerine ulaşamayıp evlerine geri dönerken kimisi de yürüyerek işyerlerine ve metrobüse ulaşmaya çalıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beylikdüzü Yakuplu Kavaklı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title