Haberler

Beylikdüzü'nde Bu Kez Nağmeler Yükseldi

Güncelleme:

Beylikdüzü, ramazan etkinlikleri kapsamında verilen Tasavvuf, Türk Sanat ve Türk Halk Müziği konserleri, vatandaşlara musiki keyfini dolu dolu yaşattı.

TASAVVUF VE SANAT MÜZİĞİ RAMAZANA HUZUR KATTI


Ramazan coşkusunun türlü etkinliklerle sürdüğü Beylikdüzü'ne bu kez konserler damgasını vurdu. Tasavvuf müziğinin başarılı sesi Rıfat Çalışkan, Barış Mahallesi'nde sahne alarak, dinleyicilerinin kulaklarının pasını sildi. Alanda gerçekleştirilen akrobatik hareketler, şişme oyuncaklar, çocuk yüz boyama etkinliği ve hediyelik eşyaların satıldığı stantlar da yoğun ilgi gördü.

PARÇALAR BU DEFA HANIMLARA

Yakuplu Mahallesi'nde ise Türk Sanat Müziği ve Tasavvuf Müziği'nden önemli eserler seslendiren sanatçı Tarkan Övgen, mahalle sakinleri için birbirinden sevilen parçaları icra etti. Söylediği "Huysuz ve Tatlı Kadın" adlı şarkıyı esprili bir üslupla kadın seyircilerine armağan eden Övgen, performansı ile alkış topladı. Övgen; "Çile Bülbülüm, Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın, Duydum ki Unutmuşsun" gibi klasik eserleri de vatandaşlarla hep birlikte söyledi.

EKREM İMAMOĞLU'NUN COŞKULU ZİYARETİ

Yakuplu'da düzenlenene etkinlikleri yakından takip etmeye gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşın Ramazan coşkusuna da ortak oldu. İlgiyle karşılanan Başkan İmamoğlu, özellikle çocuklarla sohbet etti ve onlarla fotoğraf çektirdi.

SELVİ BOYLUM AL YAZMALIM İLE NOSTALJİ

Gürpınar Mahallesi'nde de halk müziğinin önemli bir icrası vardı. Grup Türküyem, Beylikdüzü'nde sahne aldı ve vatandaşlara unutulmaz bir türkü gecesi sundu. Açık hava sinema keyfinin devam ettiği Beylikdüzü akşamlarında sırayı Türk sinemasının efsanelerinden başrollerini Türkan Şoray ve Kadir İnanır'ın paylaştığı "Selvi Boylum Al Yazmalım" aldı. Adnan Kahveci Mahallesi'nde oynatılan film, izleyiciler tarafından kendilerine ikram edilen pop corn ve gazoz eşliğinde keyifle izlendi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Yakuplu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title