Haberler

Beylikdüzü'nde 3 Bin Öğretmen İçin Teneffüs Zili Çaldı

Beylikdüzü Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Türk Halk Müziği’nin sevilen sesi Sevcan Orhan ile kutladı.

Beylikdüzü Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü Türk Halk Müziği'nin sevilen sesi Sevcan Orhan ile kutladı. Öğretmenler için teneffüs zilini çaldıklarını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Türkiye'de eğitim iyi olursa gelecekten umutluyuz" dedi

Beylikdüzü'nde yer alan okulların eğitimcileri ile bir araya gelen Beylikdüzü Belediyesi, Öğretmenler Günü'nde unutulmaz bir etkinliğe imzasını attı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ev sahipliğinde TÜYAP'ta düzenlenen Öğretmenler Günü Yemeği'ne 3 bini aşkın kişi katıldı. Başkan İmamoğlu, konukları tek tek karşılayarak herkese iyi eğlenceler dileklerini ifade etti. Gecenin sürprizi ise Türk Halk Müziği'nin ismi Sevcan Orhan oldu.

Büyük alkışlarla sahneye çıkan sanatçı Orhan, konserine çok beğenilen parçası "Hattuş Bacı" türküsüyle başladı. Zaman zaman duygusal türkülerle öğretmenlerin kulaklarının pasını silen Orhan, zaman zaman da hareketli parçalarla salonu coşturdu. Başkan İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu da çekilen halaylara öğretmenlerle birlikte eşlik etti.

Başkan İmamoğlu, Sevcan Orhan'a teşekkürlerini ileterek, sanatçıya çiçek takdim etti.

"EĞİTİMDE BÜYÜK ATILIMLAR YAPACAĞIZ"

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tüm öğretmenlerin karşısında saygıyla eğildiğini ifade ederek, "Bu akşam öğretmenlerimizle bir arada olmaktan dolayı çok gururluyuz. Bilgi yuvasında gibi kendimizi hissetmekten onur duyduk. Öğretmenlerimizin sorunlarının azaldığı, eğitimin daha planlı, daha düzeyli ve alt yapısı kuvvetli bir ortamı sağladığımız okullarda eğitimcilere görev yapma imkanı sağlamalıyız. Yerel yönetimlerin bu manada Türkiye'de eğitime destek vermesi çok önemli. Beylikdüzü'nde eğitim adına büyük atılımlar yapacağız" dedi.

"BU AKŞAM BİR TENEFFÜS ZİLİ ÇALDIRIYORUZ"

Eğitim hayatı boyunca kişisel gelişiminde rol alan öğretmenlerini asla unutamayacağını ve hepsinin ellerinden öptüğünü belirten Başkan İmamoğlu, "Eğitim, eğitimciler ve çocuklarımızın her zaman yanında olacağız. Geleceğin mimarı da eğitimcilerimiz. Okulların sayısını arttırmak ve okulların niteliğini iyileştirmek ise en büyük hedefimiz. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün öncülüğünde tüm öğretmenlerimizin Öğretmenlerin Günü'nü kutluyorum. Umarım çağdaş bir geleceğe öğretmenlerimizle birlikte yürürüz ve bu akşam bir teneffüs zili çaldırıyoruz. Sanatçımız Sevcan Orhan ile birlikte değerli öğretmenlerimize eğlenceli bir akşam diliyorum" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beylikdüzü Belediyesi Ekrem İmamoğlu Sevcan Orhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title