Haberler

Beylikdüzü İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyesi Adaylarını Tanıttı

Güncelleme:

AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı, belirlenen ve seçim kuruluna isimleri sunulan belediye meclis üyesi adaylarını halka tanıttı.

Beylikdüzü'ndeki AK Parti Merkez İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nin önünde düzenlenen tanıtım programına, AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan, Beylikdüzü Belediye Başkanı ve AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Yusuf Uzun, İlçe Başkanı Nevzat Demiröz, teşkilat üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Uzun konuşmasında, "Başbakanımız Erdoğan liderliğinde kurulduğu ilk günden bu yana AK Partili olarak bizler; hükümet olarak, yerel yönetimler ve teşkilat mensupları olarak yalnızca işimiz hizmet, gücümüz millet dedik, gücümüzü milletden aldık ve milletimize hizmet ettik" dedi. Yeşil Vadi, metrobüs, sağlık ocakları, derelerin ıslahı, parklar, yollar ve okullar başta olmak üzere 5 yılda birçok hizmet yaptıklarını da dile getiren Başkan Uzun, "Anlatacak çok şeyimiz var, anlatamayacak hiç bir işimiz yok. Çok iş yaptık, hizmet ettik ama merasim yapmadık, temel atmadık, şov yapmadık. Fakat yaptıklarımızı Beylikdüzü biliyor. 31 kişilik mecliste 11 kişi olmamıza rağmen temiz, huzurlu, yeşil bir Beylikdüzü için çalıştık. Günde 18 saatin altına inmeyen mesai anlayışıyla yalnızca hizmet ettik" diye konuştu ve 30 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde AK Parti'ye destek istedi.

Beraberlik Mesajları Verildi

AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan ve AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiröz ise yaptığı konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verdi. Belediye meclis üyesi adaylarının tanıtılmasının ardından daha sonra Milletvekili Gülay Dalyan, Başkan Uzun, İlçe Başkanı Nevzat Demiröz binlerce seçmeniyle birlikte "Sevgi Yürüyüşü" yaparak, "Allah bizi bu hayırlı yolda mahcup etmesin" dedi.

Belediye Meclis Üyesi adayları ise şöyle sıralandı: Seyithan İzsiz, Gürkan İzzet Paksoy, Ebru Habip, Aytaç Aydın, Serkan Küçük, Mutlu Yüksel, Mücahit Birinci, Eyyup Demirhan, Yavuz Demirci, Ali Gürsel Ovalı, Rukiye Doğruyol, Ömer Meşe, Nihat Kılıç, Ömer Duman, Gülhan İbracık, Turgut Sarpkaya, Recep Turgut, Musa İlhan, Ahmet Ersin Gülel, Ekrem Kap, Özkan Bayar, Fevziye Ertuna, Cengiz Mendeşağu, Serdar Avduk, Sultan Yentur, Mehmet Aytaç Avcı, Yakup Alacalı, Yelda Aydemir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gülay Dalyan Yusuf Uzun Beylikdüzü Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (3)

saim lidermarmara_59_59_59@hotmail.com:

bütün dolandırıcıları almışlar seyithan izsiz başta olmak üzere

0
1
yanıtYanıtla
suat öztürksuatozturkk@outlook.com:

iki kör köfte yiyormuş bir kör şöyle demiş niçin köfteleri çifter yiyon demiş sen görmüyorsunki benim cift yediğimi göresin ben öyle yiyiyorumda demiş sen dolandırıcı olduğun için herkesi kendin gibi biliyon

yanıt0
yanıt0
SAİM LİDERmarmara_59_59_59@hotmail.com:

SUAT ÖZTÜRK SENİN GİBİ YALAKALARI ÇOK BİLİRİM CİĞERİNİZ BEŞ PARA ETMEZ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title