Haberler

Beylikdüzü Hastanesi 29 Ekim 2015'te Hizmete Giriyor

Güncelleme:

Beylikdüzü'nde sağlık alanında dev yatırımlar yapılıyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un "Beylikdüzü'ne büyük bir hastane kazandırmak boynumuzun borcudur" dediği 39 bin 370 m2 alan üzerine, 300 yataklı ve 7 katlı olarak yapılan yatırım Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Temel Atma Toreni, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Bakan Müezzinoğlu konuşmasında, "Sevgili Beylikdüzü halkı, sağlık konusu bizler için çok hassas bir mevzudur. Deyişlerimize bakarsanız "Once sağlık", "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" sözleri ile insana ve sağlığa verilen değere dikkat çeker. Bizler de bu mantıktan hareketle durmadan çalışıyor ve çıtayı hep daha yukarı taşıyoruz. İnşallah 2015 sonuna kadar şimdiye kadar yapılmış mevcut hizmetlerimizin dışında ülkemize, 186 inşaatta 31 bin yatak kapasitesi daha kazandırma gayreti içerisindeyiz. Bu çok büyük bir rakam, bugün burada açılışını yaptığımız hastanemiz de bu yeni hizmetlerin içerisinde. Hastaneyi yapma süreci içerisinde birçok engelle karşılaştık ve üzülerek söylüyorum ki biraz geç kaldık. Bunu telafi etmek gerekir diye düşünüyorum. Ekibimizden hastanenin açılışı ile ilgili 29 Ekim 2015 tarihi için söz alıyorum. Hastanemiz Beylikdüzümüze, bölgemize ve hepimize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu ve protokol ile beraber butona basıldı. Temel atma torenine yakışır bir coşkuyla havai fişek, konfeti ve balon ile görsel bir şölen yaşandı.

"Sayın Bakanımıza Teşekkür Ediyorum"

Başkan uzun ise, "Mutluluğumu tarif etmem inanın mümkün değil. Hastanemizi bölgemize kazandırmak için çok ciddi gayretler sarf ettik ve bugün hastanemizin resmi temel atma töreninde bir aradayız. Temel atma töreni diyoruz ama görüyorsunuz ki hastane inşaatımız ciddi manada mesafe kaydetmiş. Ben öncelikle şahsım adına, sonrasında ilçem ve çevre ilçeler adına sayın bakanımıza canı gönülden teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyorum. Hastanemiz tüm bölge için hayırlı olsun" dedi.

Programa; AK Parti İstanbul Milletvekilleri Tülay Kaynarca ve Gülay Dalyan, Merkez Valisi Yusuf Odabaş, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Büyükçekmece Kaymakamı İbrahim Yurdakul, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiröz, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaş katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Beylikdüzü Yusuf Uzun 29 Ekim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title