Haberler

Beylikdüzü Belediyesinden Sağlık Çalışanlarına 14 Mart Tıp Bayramı Yemeği

Beylikdüzü Belediyesinden sağlık çalışanlarına 14 Mart Tıp Bayramı yemeği Başkan İmamoğlu: "Önce sağlıklı toplum sonra hastalarımızın iyileştiği bir toplum"İSTANBUL - 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında sağlık çalışanları ile bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sağlıklı...

Beylikdüzü Belediyesinden sağlık çalışanlarına 14 Mart Tıp Bayramı yemeği

Başkan İmamoğlu: "Önce sağlıklı toplum sonra hastalarımızın iyileştiği bir toplum"

İSTANBUL - 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında sağlık çalışanları ile bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sağlıklı bir toplum dilediğini belirtti.

Beylikdüzü Belediyesi 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sağlık çalışanlarına bir yemek verdi. İlçedeki bir otelde verilen yemekte Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sağlık çalışanları ile bir araya geldi. Başkan İmamoğlu, sağlıklı bir toplum dilediğini belirtti. 14 Mart'ın modern tıp eğitimin başladığı tarih olarak adlandırıldığını geleneksel olarak kutlandığını hatırlatan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Tıp alanındaki çalıma gösteren tüm arkadaşlarımıza, doktorundan hemşiresine, teknisyenine kadar tüm çalışanlar için bir kutlama günü. Beylikdüzü sınırları içinde bulunan bir çok çalışanı misafir edeceğiz. Türk toplumunun sağlıklı olmasını diliyoruz. Toplumun sağlıklı gelişimi çok daha değerli diye düşünüyorum. Yerel yönetimler olarak Beylikdüzü'nde toplumun sağlıklı gelişimi için ciddi adımlar atıyoruz. Sadece hasta olmuş vatandaşların sağlık hizmetlerinden faydalanması değil öncesinde koruyucu sağlıklı hizmetleri ile ciddi adımlar atan bir yerel yönetimiz. Umuyorum sosyal haklarını en iyi şekilde sağlık çalışanlarının özellikle hekimlerin şiddet görmedikleri ve toplumda güzel diyalog sağladıkları günler geçirmelerini dilerim. Önce sağlıklı toplum, sonra hastalarımızın iyileştiği bir toplum" diye konuştu.

Gecede daha sonra çalınan müzik eşliğinde sağlık çalışanları gönüllerince eğlendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beylikdüzü Belediyesi Ekrem İmamoğlu Tıp Bayramı 14 Mart Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title