Haberler

Beylikdüzü Belediyesinden Sel Mağdurlarına Yardım Eli

Güncelleme:

Beylikdüzü Belediyesi, sağanak yağışın ardından zarar gören ailelerin yaralarını sarmak için Yüreklere Su Serpme Vakti adı altında yardım kampanyası başlattı.

Beylikdüzü Belediyesi, İstanbul'u etkisi altına alan sağanak yağışın ardından zarar gören ailelerin yaralarını sarmak için "Yüreklere Su Serpme Vakti" adı altında yardım kampanyası başlattı.

Beylikdüzü Belediyesi, geçtiğimiz günlerde İstanbul'u etkisi altına alan sağanak yağışın ardından meydana gelen selin yaralarını sarmak için kolları sıvadı. "Yüreklere Su Serpme Vakti" adında bir yardım kampanyası hazırlayan Beylikdüzü Belediyesi, yardımda bulunacakları ailelerin tespiti için çalışmalara başladı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun incelemeleri sonucu şekillenen kampanya kapsamında belediyenin gerekli birimlerinden oluşacak ekip, hem yağıştan zarar gören yaşam alanlarını tespit edecek, hem de ihtiyaç sahibi durumdaki vatandaşlara yardım etmek isteyen gönüllülerin yardımlarını belediye bünyesinde toplayacak. "Yüreklere Su Serpme Vakti" adlı proje kapsamında fen işleri müdürlüğü, destek hizmetleri müdürlüğü, sosyal yardım işleri müdürlüğü, zabıta ekipleri, meclis yetkililerinden oluşan grup, yağış sırasında etkilenen bölgelerde sürekli saha incelemelerinde bulunacak.

"YARALAR BİR BİR SARILACAK"

Beylikdüzü Belediyesi tarafından başlatılan kampanyanın asıl amacı gönüllü olacak vatandaşların, esnafın, iş adamlarının ve yardım edebilecek durumda olan herkesin seferber olarak, yağışın özellikle hanelerde yol açtığı tahribatın maddi ve psikolojik etkilerini en aza indirebilmek. Kampanya yolu ile Beylikdüzü Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nde toplanacak yardımlar, tespiti yapılan hanelere ulaştırılacak.

"ŞEHİR DAYANIŞMASI OLUŞTURACAĞIZ"

Fikrin mimarı olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise meydana gelen olumsuzlukları hızla onarabilmek için el ele verilmesi gerektiğini belirterek, "Şehir dayanışmasını kurmalıyız. Yağmurdan mağdur durumda olan onlarca hanemiz ve ailemiz var. Onların yaşadıkları vahameti gidermek amacıyla duyarlı vatandaşlarımızı yardım kampanyamıza katılmalarını davet ediyorum. Herkes elinden gelen gıda ve eşya anlamında ne varsa belediyemize başvurabilir, yardımlarını yapabilir" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Ekrem İmamoğlu İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title