Haberler

Beylikdüzü Belediyesi'nden Örnek Çalışma

Güncelleme:

Beylikdüzü Belediyesi örnek bir çalışma ile 2013'e giriyor.

Beylikdüzü Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Strateji Geliştirme Bürosu'nun "Ölçemediğiniz hiçbir şeyi kontrol edemez, kontrol edemediğiniz hiçbir şeyi yönetemezsiniz" sloganı ile başlattığı projenin tanıtım sunumu yapıldı.

Mali Hizmetler Müdürlüğü Strateji Geliştirme Bürosu tarafından yürütülen ve süreç yönetiminin yanı sıra kurum yapısını dinamik hale getiren çalışmaya Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un müdürlüklerle gerçekleştirdiği ayrı ayrı toplantılarla Kasım ayında başlandı. AB uyum sürecinde belediyelerce uygulanması zorunlu hale gelen "Süreç Yönetimi" ile çalışma yönetmelikleri, alt düzey çalışandan en üst düzey yöneticiye kadar tüm kadronun iş tanımları belirleniyor.

Daha Aktif Bir İşleyiş Anlayışı

Projenin önemi, süreci ve birimlerin rolü hakkında bilgi veren Strateji Geliştirme Büro Sorumlusu Mimar Hatice Reçber'in ardından projede pilot uygulamada yer alan müdürlükler de söz aldı. Kamu kurumlarını hantal yapısından kurtaracak olan bu çalışmanın önemine vurgu yapan Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, iş tanımlarının netleşmesi ile vatandaşa sunulan hizmet kalitesinin artmasının yanı sıra kurum çalışanlarının çalışma politikasının da pozitif yönde gelişeceğini dile getirdi.

Programa Beylikdüzü Belediye Başkan yardımcıları; İsmail Yalçın, Osman Dinç, Ali Gençbay, Tahir Sert, Efrahim Yeşil, birim müdürleri ve strateji geliştirme büro yetkilileri katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title