Haberler

Beylikdüzü Belediyesi'nden Engellilere Tam Destek

Engellilerin hayatlarının olumlu yönleri arttırmak için sürekli projeler üreten ve çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Belediyesi, bu kez İş-Kur ile birlikte engelli istihdamına yönelik bir çalışma gerçekleştirdi.

Engellilerin hayatlarının olumlu yönleri arttırmak için sürekli projeler üreten ve çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Belediyesi, bu kez İş-Kur ile birlikte engelli istihdamına yönelik bir çalışma gerçekleştirdi. Engellilere kariyer günü düzenleyen Belediye Kariyer Merkezi, ilçe içerisindeki firmaların da katılımıyla önemli ölçüde istihdam sağladı.

Beylikdüzü Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü Kariyer Merkezi ve İŞ-Kur ortaklığında düzenlenen ve ilki gerçekleştirilen kariyer günleri bu kez engellileri misafir etti. Beylikdüzü içerisindeki engellilere iş imkanı sağlamak için ilçedeki firmaların da katılımıyla gerçekleşen programa yaklaşık yüz kişi katıldı.

KATILIMCILAR BİLGİLENDİRİLDİ

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katılımıyla gerçekleşen kariyer gününde İmamoğlu, gelen vatandaşlarla ve katılımcı firmalarla sohbet etti. Vatandaşların ulaşımının belediye tarafından sağlandığı programda, bireylerin çalışan olarak hakları ve iş kanunu ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Özel durumlarına göre firmalara yönlendirmeler gerçekleştirildi.

İLÇE GENELİNDE İSTİHDAM SAĞLANDI

Yirmi bir firmanın katılımcılarla gerçekleştirdiği mülakatlarla günün sonunda büyük oranda istihdam sağlanmış oldu. Görüşmelerin sonunda katılımcılar kokteylde zaman geçirerek, Beylikdüzü Belediyesi ve İşkur'a teşekkürlerini ilettiler. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beylikdüzü Belediyesi Ekrem İmamoğlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title