Haberler

Beylikdüzü Belediyesi'nden 26 Tekerlekli Sandalye!

Güncelleme:

Beylikdüzü Belediyesi'nden engelli vatandaşlara 26 tekerlekli sandalye teslim edildi.

Beylikdüzü Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü Engelliler Bürosu 10'u akülü olmak üzere toplam 22 vatandaş ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'de mavi kapak toplayan 4 engelli vatandaşa tekerlekli sandalyelerini teslim etti. Programa, İstanbul Milletvekilleri Gülay Dalyan, Nurettin Nebatı Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü ve çok sayıda davetli katıldı.

"Engelli vatandaşlarımızın sıkıntılarını gidermek için gayret gösteriyoruz"

Düzenlenen törende konuşan Başkan Yusuf Uzun, engellilerin hayatını kolaylaştırmak için toplum olarak beraberce ele ele verilmesi gerektiğinin altını çizdi. Engellilerin topluma kazandırılması için, gün geçtikçe, yasal düzenlemelerle olumlu gelişmeleri yaşadıklarını belirten Başkan Uzun, son olarak; engellilerin rahatlıkla kullanabilmeleri için bina, yol ve kaldırımlarda düzenlemeler yapılmaya başlandığını hatırlattı. Beylikdüzü Belediyesi olarak engellilerin sıkıntılarını giderebilmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini, bundan sonrada her zaman engellilerin yanında olacaklarını dile getirdi.

İstanbul Milletvekilleri Gülay Dalyan, Nurettin Nebatı Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol da yaptıkları konuşmalarda engellilere verdiği destekten dolayı Başkan Uzun'a teşekkür ettiler. Konuşmalar sonrasında ise Beylikdüzü Belediyesi 26 tekerlekli teslim etti. Engelli vatandaşlar daha sonra sanatçı Metehan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Özürlüler Müzik Topluluğu'nun (İSÖM) şarkıları eşliğinde eğlendi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Mesut Demirkol Gülay Dalyan Yusuf Uzun Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title