Haberler

Beylikdüzü Bir Kütüphaneye Daha Kavuştu

Güncelleme:

Milli Eğitim Bakanlığı İstanbul İl Özel İdare ve Beylikdüzü Belediyesi, ilkokul öğrencilerine yönelik kapsamlı bir kütüphane açtı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Okullar Hayat Bulsun" projesi kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı İstanbul İl Özel İdare ve Beylikdüzü Belediyesi tarafından, ilkokul öğrencilerine yönelik kapsamlı bir kütüphane açıldı.

Beylikdüzü bir kütüphaneye daha kavuştu. Beylikdüzü Şehit Bilal Özcan İlkokulu'ndaki kütüphanenin açılışını Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları Efrahim Yeşil ve Av. Ercan Ay, öğrencilerle birlikte yaptı. Açılışta konuşan Başkan Yardımcısı Av. Ercan Ay, Beylikdüzü'nde yeni bir kütüphaneye kavuştukları için mutlu olduklarını, içerisinde eğitim ve çocukların olduğu her projeye sonuna kadar destek verdiklerini dile getirdi. Başkan Yardımcısı Ay, Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un selamını da davetliler ve öğrencilere iletti. Başkan Yardımcıları Yeşil ve Av. Ay, daha sonra diğer davetliler ve öğrencilerle kütüphaneyi gezdi. Açılışa belediye meclis üyeleri Gülhan İbracık ve Ebru Habip ile birlikte meclis üyesi adayları da katıldı. Öğrenciler de yeni bir kütüphaneye kavuştuklarından dolayı Başkan Uzun'a teşekkür etti.

Yaklaşık 12 bin kitabın bulunduğu kütüphanenin kitap ve organizasyon desteği Beylikdüzü Belediyesi tarafından sağlanırken, mobilyaları da Milli Eğitim Bakanlığı tarafından karşılandı. Halka da açık olan kütüphanede, öğrencilere yönelik atölye çalışmaları ile okuma saatleri de organize edilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Ercan Ay İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
title