Haberler

Beykoz'da Çarşıya İnen Domuz Vatandaşlarda Paniğe Neden Oldu

Güncelleme:

Beykoz sahilde yaban domuzunun yarattığı paniği cep telefonu kamerası ile görüntüleyen Mehdi Özer, domuzu karşısında görünce çok şaşırdığını belirtti.

Beykoz sahilde 11.00 sıralarında denizden çıkan yaban domuzu paniğe yol açtı. Vatandaşlar, etrafa kaçışarak kendilerini domuzdan korumak istedi. Bu sırada kafede arkadaşı Mesut Birler ile çay içen Mehdi Özer, cep telefonu kamerasıyla yaşanan korku dolu anları saniye saniye kaydetti.

"DOMUZ İNSANLARA SALDIRDI"

Domuzu görünce çok şaşırdığını belirten Özer, "Domuzun denizden çıktığını söylediler. Arkadaşımla çay içiyorduk. Sesler gelmeye başladı, kavga olduğunu zannettim. Bir süre sonra da domuzu gördüm. Cep telefonumu çıkarıp o anları çektim. Domuz insanlara saldırdı, bir yandan da kaçmaya çalışıyordu. Domuzu görünce korkmadım ama şaşırdım. İnsan domuzu ormanda bekler, meydan ya da halkın yaşadığı yerde beklemiyor" diye konuştu.

"ENTERESAN BİR OLAY"

Bu sırada Özer ile birlikte çay içen arkadaşı Mesut Birler de, "Ben domuzu görünce korktum. İnsanlara saldırmasından özellikle de çocuklara ve kadınlara saldırmasından çok korktum. Bizim gördüğümüz kadar bir yaralanma olayı gerçekleşmedi. Domuz daha sonra da kaçtı gitti. Enteresan bir olay. Denizden bir domuz çıkıyor ve Beykoz'un göbeğinde insanlara saldırıyor" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Komik - İlginç

Beykoz Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title