Haberler

Beykoz'da "Çayır Festivali" Başlıyor

Beykoz Çayır Festivali, 18 Ağustos-1 Eylül'de düzenlenecek.

Beykoz Belediyesi'nde yapılan açıklamaya göre festivalde, 15 gün boyunca toplu nikah ve sünnet şölenleri, yöre geceleri ve yerel sanatçıların konserleri ile renkli etkinlikler gerçekleştirilecek.

Açıklamada,  Tarihi Beykoz Çayırı'nda düzenlenecek festivalin açılışı 18 Ağustos"ta Funda Arar ve Cihan Yılıdız'ın vereceği konserle başlayacak. Şarkıcılar Ferhat Göçer, Mustafa Ceceli, Murat Dalkılıç, Emre Kaya, Sevcan Orhan ve Kolpa Grubu festival boyunca kendilerine ayrılan gecelerde sevenleriyle buluşacak.

Festivalde,  Beykoz Belediyesi bu yıl ihtiyaç sahibi 400 çocuk için animasyon ve gösterilerin yer aldığı toplu sünnet şöleni düzenleyecek. Maddi imkansızlıklar nedeniyle evlenemeyen çiftler düzenlenen törenle dünya evine girecek.

Beykoz'un kültürel zenginliğinin sergileneceği festivalde, Karadeniz'den Doğu Anadolu'ya, Orta Anadolu'dan Trakya'ya kadar 16 farklı yöre derneği kendilerine ayrılan gecelerde geleneksel eğlence ve kültürlerini sergileyecek.

Tarihi Beykoz Çayırı'nın çevresinde kurulacak standlarda yöresel ürünlerin tanıtımı, satışı ve sunumu yapılacak.  Tüm festival etkinlikleri "www.brt.tv" adresinden canlı yayınlanacak. - İstanbul

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title